Pieken en vakantieperioden? Wij hebben per direct tijdelijke medewerkers voor u klaar staan!

De jaarafsluiting brengt voor vele bedrijven extra werk met zich mee. Op zo’n piekmoment komt u vaak handen te kort en moet u snel gekwalificeerde tijdelijke krachten kunnen inschakelen ter ondersteuning van uw team van vaste medewerkers. Daarvoor kunt u terecht bij Robert Half. Wij werken alleen met per direct beschikbare en face to face gesproken kandidaten, getest op taal- en computervaardigen en mimimaal twee afgenomen referenties, zodat wij snel en kwalitatief voor u kunnen schakelen.

Contacteer ons

 

Waarom een tijdelijke medewerker inzetten?

Bedrijven doen een beroep op uitzendkrachten om een vaste werknemer voor een bepaalde periode te vervangen of om kennis binnen te halen. Daarnaast zijn deze professionals ook op piekmomenten, bij een tijdelijke toename van het werk, dé oplossing om extra ondersteuning te verlenen. Nu de jaarafsluiting in aantocht is, zien we traditioneel een stijging in de vraag naar tijdelijke administratieve en boekhoudkundige profielen. Maar waar vindt u die op korte termijn?

De juiste kandidaat op de juiste plaats

Over welke talenten spreken we? U zegt het maar: voor sommige taken is het voordelig om studenten in te schakelen. Wij voorzien u van de beste studenten Bedrijfseconomie, Commerciële Economie, Human Resources, Logistiek, MBO, HBO, WO etc … die zeer flexibel en gemotiveerd zijn om bij u aan de slag te gaan. Zelf beschouwen ze het immers als een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met het bedrijfsleven en tijdens hun studies al enige werkervaring op te doen.

Of heeft u voor het einde van het jaar nood aan tijdelijke boekhoudkundige profielen zoals Account Payable medewerkers voor het inboeken van facturen, Account Receivable medewerkers voor het nabellen van openstaande posten of een GL accountant voor het opschonen van tussenrekeningen? Of is er nood aan extra administratieve ondersteuning? Een administratief medewerker om achterstanden weg te werken, een customer service medewerker om klanten vlotter van dienst te zijn of heeft u behoefte aan een secretaresse die al werkervaring heeft met notuleren en agenda beheer? Onze recruitment consultants vinden meteen de medewerkers die u door deze drukke periode heen kunnen helpen.

Hiernaast kunnen wij u ook helpen bij het invullen van tijdelijke sleutelposities, zoals senior boekhouders en andere profielen met senior expertise binnen finance en accounting. Denk bijvoorbeeld aan IFRS of het opmaken en neerleggen van de geconsolideerde jaarrekeningen. Voor het inschakelen van deze senior experts kunt u altijd terecht bij Robert Half Management Resources.

De ‘Direct Start’ formule

Via OfficeTeam en Accountemps verzorgt Robert Half de selectie van alle administratieve, boekhoudkundige en financiële professionals op tijdelijke basis. We beschikken daarvoor over een ruime talent pool en hanteren, vooral in piekperiodes, de ‘Direct Start’ formule. Deze aanpak houdt in dat we de tijdelijke medewerker onmiddellijk bij u laten starten. Die is natuurlijk eerst door ons gescreend via een face to face intakegesprek en geselecteerd op basis van testen, referenties enz. Na de eerste werkdag kunt u meteen evalueren. Zo is het werk alvast gestart en verliest u geen tijd met voorafgaande interviews en cv-analyses. Het ‘Direct Start’ systeem (met 8-uurgarantie!) geeft u dus de zekerheid dat al onze profielen de vaardigheden hebben die u van hen verwacht en direct inzetbaar zijn. En wanneer uw administratie en boekhouding overuren draait, wilt u zo snel mogelijk een oplossing hebben.

Ook met de zomervakantie

De jaarafsluiting is lang niet de enige periode waarin onze tijdelijke medewerkers de werkdruk in uw organisatie kunnen verlichten. Doet er zich tijdens het jaar, in de vakantie of met de zomerperiode onverwacht een piek voor? En kunt u net op dat moment niet over al uw vaste medewerkers beschikken? Ook dan staan we onmiddellijk voor u klaar!

 

Neem contact op

Amsterdam
Telefoon: +31 20 470 90 11

Eindhoven
Telefoon: +31 40 234 87 70

Rotterdam
Telefoon: +31 10 280 15 75

Deze pagina delen