Over ons

Geschiedenis van het bedrijf

Robert Half werd in 1948 opgericht in de Verenigde Staten door de heer Robert Half, en was daarmee het eerste bureau voor gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Sindsdien is Robert Half uitgegroeid tot marktleider op het gebied van vaste en tijdelijke arbeidsbemiddeling van gespecialiseerd personeel. De groep is genoteerd aan de New York Stock Exchange (symbol: RHI). Robert Half is het moederbedrijf van Protiviti®, een onafhankelijke organisatie op het gebied van internal audit, business, technologie en risk consultancy. Wereldwijd telt Robert Half meer dan 300 kantoren, verspreid over Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Robert Half is opnieuw eerste van onze sector geworden in FORTUNE’s lijst van 's werelds meest bewonderde bedrijven (World’s Most Admired Companies® 2021). Sinds 1998 is Robert Half elk jaar erkend als een Most Admired Company.

Wil je meer weten over Robert Half? In ons Investor Centre vind je financiële informatie over ons bedrijf.

Waarden van het bedrijf

Bij Robert Half vormt de lijfspreuk 'ethics first' een stevig fundament. Het vormt een krachtige basis voor ons werk en onze relatie met onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze collega's. Onze samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en professionaliteit; waarden waar wij trots op zijn.

Diversiteit

Ontdek waarom diversiteit en inclusie essentiële bouwstenen zijn van onze bedrijfscultuur.

Onze specialisaties

Robert Half Management ResourcesManagement resourcesProject en interim-management
Robert Half StudentITVast Contract
Robert Half StudentStudentUitzendwerk voor studenten

Contacteer een recruitment consultant in jouw buurt