Ons engagement voor diversiteit

Een organisatie als Robert Half die wereldwijd actief is, begrijpt hoe belangrijk het is om de verschillende achtergronden, levensbeschouwingen en culturen van onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn, te erkennen.

Diversiteit en inclusie zijn essentiële bouwstenen van onze bedrijfscultuur. We streven naar een werkomgeving die het succes van al onze medewerkers ondersteunt, een diverse pool van sollicitanten aantrekt en mensen aanmoedigt om op lange termijn een carrière bij Robert Half uit te bouwen. Door diversiteit en inclusie te omarmen, kunnen we optimaal inspelen op de behoeften van werkzoekenden en recruiters waarmee we elke dag werken.

Als wereldleider in gespecialiseerde rekrutering, is onze missie:

  • bedrijven doen groeien door het juiste talent te matchen aan hun rekruteringsbehof en werken aan een carrière die echt loont voor de experts die we plaatsen
  • een 'Ethics First’-filosofie hanteren in alles wat we doen
  • een werkomgeving creëren waar medewerkers kunnen groeien en innoveren
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen en actief deelnemen in de gemeenschappen waarin we leven en werken

Diversiteit en inclusie zit in onze genen

Ons engagement op het vlak van diversiteit en inclusie reikt terug tot het prille begin: onze oprichter Robert Half. Hij was een katalysator voor positieve veranderingen in de arbeidssector. Hij streed tegen het discriminerende aanwervingsbeleid dat toen gebruikelijk was en ijverde (succesvol) voor de afschaffing van afzonderlijke vacatures voor mannen en vrouwen in kranten.

Omdat we streven naar een gelukkigere, meer geëngageerde en productievere werkplek, garanderen we dat diversiteit en inclusie centraal staan bij alles wat we doen.

Environmental, Social and Governance Report

Environmental, social and governance report

Ontdek meer over onze ESG-verwezenlijkingen, partnerships en doelen op onze Amerikaanse ESG-homepage en download het rapport.