2018 Salarisgids

In de Robert Half Salarisgids 2018 vind je arbeidsmarkttrends voor financiële, boekhoudkundige en administratieve profielen. Met deze gids heb je alles in handen om de schaarste aan zulke profielen in Nederland op te vangen en een gelukkige en productieve werkomgeving te creëren. De vraag naar hooggekwalificeerde professionals overschrijdt het aanbod. Met deze inzichten kun je geschikte personen gemakkelijker aantrekken én behouden.

Download jouw gratis Salarisgids

Download de Robert Half Salarisgids 2018

Ontvang de Robert Half Salarisgids 2018 in je inbox door het onderstaand formulier in te vullen.

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Hoe kunnen wij helpen? *

 

Automatisering biedt voordelen

De komende vijf jaar zal de automatisering van taken en competenties in de financiële sector verder toenemen. Dat brengt vooral voordelen voor financiële planning en data-input. Ook analyse, financiële controle en payroll zullen er baat bij hebben.

Polyvalentie

Administratieve functies moeten vaker dan ooit competenties combineren, vooral op het vlak van bedrijfsbeheer en softwarekennis. Daarbij zijn softskills als zelfstandig werken, initiatief nemen en goed communiceren belangrijk. Medewerkers worden dus echte manusjes-van-alles.

Samenwerking met zzp'ers

De samenwerking met zzp'ers brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Waar liggen verantwoordelijkheden? Hoe ga je om met vertrouwelijke informatie? Van welke voorzieningen mag de zzp'er gebruikmaken?

Salariscalculator

Met een paar muisklikken bereken je wat het gemiddelde startsalaris is voor specifieke functies in 2018. Deze looncalculator kan jou helpen tijdens een volgende salarisonderhandeling of tijdens een sollicitatiegesprek.

Bereken nu