Onze partners

ima logo

IMA® (Institute of Management Accountants)

IMA®, de associatie van controllers, management accountants en financiële professionals in bedrijven, is een van de grootste en meest gezaghebbende organisaties die zich exclusief richt op de ontwikkeling van de belangen en deskundigheid van de beroepsgroep. IMA geeft wereldwijde vakinhoudelijke ondersteuning met onderzoek, het CMA® (Certified Management Accountant) programma, bijscholing en bevordering van de hoogste ethische beroepsstandaarden. IMA, heeft een mondiaal netwerk van meer dan 100.000 leden in 140 landen en 300 beroeps- en studieafdelingen. 

Robert Half heeft een partnership met IMA die onze kandidaten toegang geeft tot IMA-tools en -resources, evenals kortingen op toelatingsexamens en een gratis proeflidmaatschap. 

Ga voor meer informatie naar www.imanet.org of neem contact op met het IMA Nederland via [email protected] of +31(0)20-3080610.


abu logo

ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen)

De ABU is de Algemene Bond Uitzendondernemingen, en helpt bedrijven om uitzendwerk en payrolling van waarde te laten zijn voor de maatschappij.

Als lid volgt Robert Half de gedragscode gestoeld op maatschappelijk betrokkenheid, goed werkgeverschap, kwaliteitsbewustheid en betrouwbaarheid ten opzichte van onze werkenden, Opdrachtgevers, elkaar en daarnaast ook voor de samenleving.

Ga voor meer informatie naar www.abu.nl.