Werkzoekenden

Zoek jij momenteel een baan? Dan kan je hier al onze vacatures ontdekken, een baan zoeken was nog nooit zo gemakkelijk.

De professionele partner voor professionals die een baan zoeken

Robert Half is internationaal marktleider voor personele dienstverlening met wereldwijd meer dan 325 kantoren. Ons bedrijf vormt de ideale partner voor werkzoekende professionals in de financiële, administratieve en banksector, evenals in de commerciële en IT-sector. Als gerenommeerde loopbaanbegeleider en partner adviseren wij u deskundig bij het zoeken naar werk als gekwalificeerde professional en leidinggevende. Onze volledige dienstverlening is voor u als werkzoekende professional helemaal gratis.

Hoog slagingspercentage door een gerichte kandidatenanalyse

Als u een beroep doet op onze personele dienstverlening, is één van onze belangrijkste troeven het opstellen van een nauwkeurige kandidatenanalyse. Hierdoor krijgt de professional die een baan zoekt een profiel op maat met daarin al zijn persoonlijke en professionele kwaliteiten. Deze kunnen op hun beurt nog beter worden vergeleken met de functie-eisen die bedrijven stellen. Wij als Robert Half begeleiden u stap voor stap op uw loopbaantraject. Werkzoekende professionals kunnen gebruikmaken van onze:

  • gedetailleerde analyse van sollicitatiegegevens
  • uitwerking van een succesvol kandidatenprofiel
  • voorstellen voor passende functies
  • uitnodiging voor kennismakingsgesprekken bij mogelijke nieuwe werkgevers

Door deze aanpak kunnen wij een hoog slagingspercentage voor werkzoekende professionals voorleggen.

Expertise en ervaring als succesgarantie bij het zoeken naar een baan

Robert Half, de wereldwijde marktleider in personele dienstverlening, onderhoudt een uitgebreid netwerk met opdrachtgevers in de financiële, administratieve en banksector evenals in de commerciële en IT-sector. Een dergelijke sectorspecifieke dienstverlening in combinatie met meer dan 65 jaar ervaring is in deze vorm uniek.

Uitgebreide mogelijkheden voor werkzoekende professionals

Wij bestrijken het volledige spectrum aan aanstellingsmogelijkheden. Of u nu afwisseling in een tijdelijke functie ofwel een tijdelijke baan als springplank naar de volgende carrièrestap zoekt of op zoek bent naar vast werk in een interessant bedrijf of naar uitdagende projecten als interim-manager: wij vinden voor u de geknipte functies.

Als specialist in personeelsbemiddeling bieden wij  professionals die een baan zoeken boeiende werkplekken met bijzonder interessante takenpakketten in hoog aangeschreven bedrijven, van kleine en middelgrote bedrijven met regionale betekenis tot bedrijven die internationaal opereren.

Deze pagina delen