Zoek banen in je regio

We helpen je werk te vinden op afstand of ter plaatse

We doen er alles aan om je op een gezonde manier aan het werk te houden. Elke dag komen er nieuwe remote jobs bij. En we maken het voor jou makkelijk om thuis te werken op je eigen computer of een laptop van Robert Half. We helpen je vandaag nog aan de juiste baan.

Vind de baan waar je van houdt

Een baan vinden – of het nu ter plekke of op afstand is – die perfect matcht met jouw leven, je persoonlijkheid en je doelen, is moeilijk. In de ene baan krijg je niet de erkenning die je verdient, de andere biedt je geen uitdagingen of onvoldoende groeimogelijkheden. Zit je vast in een baan die je niet gelukkig maakt? Wij begrijpen je situatie en kunnen je daarbij helpen.

We willen jou beter leren kennen

Dat we je leren kennen, is essentieel om de juiste baan voor jou te kunnen vinden. Solliciteer of upload je CV om te beginnen. Dan nemen wij contact met je op voor een gesprek over waar je heen wil in je carrière. Weet je dat nog niet zeker? Dan zoeken we het samen uit.

Kies jouw baan op maat

Aan de hand van je voorkeuren en vaardigheden zorgen onze consultants voor de juiste selectie van banen waar je voor kan solliciteren. Je kan je ook inschrijven voor onze vacature alerts en je hebt toegang tot een onbeperkt aantal online trainingen op ons e-learning platform. De perfecte baan ligt voor het grijpen.

Wij zorgen ervoor dat je de baan krijgt

Een baan gevonden die bij jou past? Onze consultants organiseren een gesprek en helpen je voorbereiden met tips en tricks. Je salarisonderhandeling regelen we ook. Achteraf blijven we in contact om er zeker van te zijn dat je voldoening haalt uit je nieuwe baan.

Kies hoe je wil werken

We bieden je verschillende mogelijkheden aan, zodat je de rol en arbeidsregeling vindt die bij jou past.

  • Werken op afstand
  • Uitzendwerk
  • Uitzendopdracht met optie vast
  • Vast contract
  • Project en interim-management

Dit vinden anderen die een baan zoeken interessant

Carrièreadvies

Als een echte carrièrepartner staan we u graag bij met carrièreadvies. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of wilt doorgroeien.

Lees meer