We helpen je werk te vinden op afstand of ter plaatse

We doen er alles aan om je op een gezonde manier aan het werk te houden. Elke dag komen er nieuwe remote jobs bij. En we maken het voor jou makkelijk om vanuit huis te werken op je eigen computer of een laptop van Robert Half. We helpen je vandaag nog aan de juiste baan.

Stap 1: Bekijk vacatures en solliciteer

Bekijk onze vacatures en vind de baan die perfect aansluit bij jouw competenties en ervaring. We hebben functies bij interessante bedrijven bij jou in de buurt.

Stap 2: Upload je cv

Met het online formulier verstuur je makkelijk je cv of upload je jouw LinkedIn-profiel. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om vacatures die aansluiten op jouw profiel te bespreken.

Is jouw cv aan vernieuwing toe? Download hier onze gebruiksklare cv-template.

Stap 3: We leren je kennen

We leren graag de persoon achter het cv kennen. Daarom is het belangrijk dat we weten wat je drijfveren en je ambities zijn. Alleen zo vinden we de baan die echt bij je past.

Stap 4: De perfecte match

Het uiteindelijke doel? Jouw droom job vinden. We doen meer dan helpen bij het vinden van je volgende professionele uitdaging. Je kunt ook op ons rekenen om je cv te verbeteren of je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Wil je op de hoogte blijven van salaristrends en carrièreadvies? We delen steeds de laatste ontwikkelingen met jou.