Extreme drukte, de naderende jaarafsluiting, afwezigheid door zomervakantie, ziekte of zwangerschap – het zijn allemaal situaties waarin je wel wat extra krachten kunt gebruiken. Robert Half is de specialist én pionier in het werven van boekhoudkundige en financiële professionals op uitzendbasis.

Ons recruitmentproces: jouw garantie op een match

Bij Robert Half doorloopt elke financieel en boekhoudkundig specialist hetzelfde grondige selectieproces. Onze selectie van onmiddellijk beschikbaar financieel en boekhoudkundig talent wordt continu geüpdatet. Hooggekwalificeerde professionals kunnen vanaf elke locatie of op afstand werken. Zo kunnen wij je altijd snel voorstellen aan de juiste kandidaat.

Win tijd met Direct Start

Met de Direct Start-formule begint jouw financiële uitzendkracht meteen, zodat je geen kostbare tijd verliest aan gesprekken. Vervolgens evalueer je de ingezette medewerker meteen na zijn of haar eerste werkdag. Robert Half bied je hierbij een garantie van acht uur.

Robert Half is de specialist in uitzendwerk voor boekhoudkundige en financiële professionals. En dat merk je aan ons aanbod. En aan de consultants waarmee je praat. Zij hebben net als jij verstand van boekhouden en financiën. Daarom vinden ze gemakkelijk en snel de voor jou perfecte baan. We helpen je werk te vinden op afstand of ter plaatse. Wist je trouwens dat meer dan de helft van onze uitzendopdrachten leiden tot een vast contract?

Contacteer een recruitment consultant in jouw buurt

Onze specialisaties

Robert Half Management ResourcesManagement resourcesProject en interim-management
Robert Half StudentITVast Contract
Robert Half StudentStudentUitzendwerk voor studenten