Robert Half Rotterdam
Rotterdam
Recruitmentbureau in Rotterdam

Vacatures en recruitmentbureau in Rotterdam

Heeft u in Rotterdam een vacature die moet worden opgevuld, dan bent u bij het gespecialiseerde wervingsbureau Robert Half aan het juiste adres. Onze deskundige recruiters hebben veel ervaring in het plaatsen van zeer ervaren medewerkers in de accounting-, finance- en administratieve sector in heel Nederland. We bieden een uitstekende klantenservice en het is onze passie om de juiste medewerker aan de juiste functie te koppelen. Robert Half heeft in Rotterdam een uitstekende reputatie opgebouwd als wervingsbureau en we beschikken over een uitgebreid netwerk van contactpersonen.

Door ons te verdiepen in de individuele wervingsbehoeften van u als wervingsmanager kunnen we u de beste kandidaat voorstellen voor uw vacature. Zo kunnen we voortdurend aan de verwachtingen van onze klanten voldoen en die zelfs nog overtreffen.

Ons kantoor in Rotterdam

​Eclipse Building - 4de verdieping 
​Rivium Quadrant 75
2909 LC Capelle a/d IJssel
 

 

Onze specialisaties

 • Tijdelijke boekhoudkundige vacatures
 • Financiële vacatures
 • Office gerelateerde vacatures
 • Interim Management vacatures

Bedrijven

De ervaren recruiters van Robert Half zijn als geen ander in staat de beste medewerkers te vinden voor uw bedrijfsbehoeften. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van veelgevraagde medewerkers in de accounting-, finance- en administratieve sector in Rotterdam.

Dankzij onze ethische werkwijze hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd, en we beschikken over een van de meest uitgebreide netwerken van contactpersonen in Nederland. Daarom is Robert Half ook nu weer opgenomen op de FORTUNE®-lijst van 'World's Most Admired Companies' en zijn we de nummer 1 in onze sector.

Neem contact op met een van onze wervingsspecialisten in Rotterdam of stuur ons vandaag nog uw vacature door.

Zoek vacatures

Als een van de grootste wervingsbureaus van Rotterdam kan Robert Half je aan een interessante en goed betaalde baan helpen in de accounting-, finance- of administratieve sector.

Robert Half heeft de reputatie, de connecties en de professionele ervaring om voor jou de juiste baan te vinden in Rotterdam. Als een van de grootste wervingsbureaus van Nederland hebben we behalve leidinggevende functies ook banen die geschikt zijn als je nog aan het begin van je loopbaan staat.

Stuur ons je cv of neem vandaag nog contact op met een van onze gespecialiseerde recruiters in Rotterdam.

Kantoren

View Office Locations

 • Rotterdam

  ​Eclipse Building - 4de verdieping Rivium Quadrant 75
  2909 LC Capelle a/d IJssel
  Telefoon:

  +31 10 280 15 75