Heb je snel extra ervaring of specifieke knowhow nodig? Vertrouw dan op Robert Half. De ervaren project en interim-managers die wij voor je werven, zijn direct en flexibel inzetbaar op alle afdelingen van jouw bedrijf op afstand of ter plaatse.

Interim-management: een tijdelijke maar efficiënte oplossing

Heb je te maken met een fusie, overname of onverwachtse afwezigheid van een sleutelfiguur? Of werkt jouw bedrijf momenteel aan uitbreiding, herstructurering of een reorganisatie? Dan kan je wel wat extra ervaring en direct inzetbare expertise gebruiken. De ervaren project en interim-managers in het netwerk van Robert Half bieden een oplossing voor de korte of middellange termijn. Zonder lange inwerkperiode zorgen zij voor meerwaarde en continuïteit bij jouw groei- of veranderingsprocessen.

Een uitgebreid netwerk van interim- en projectmanagers

Robert Half onderhoudt een uitgebreid netwerk van senior interim-managers en projectmanagers. Deze ervaren topprofessionals zijn geselecteerd op basis van hun pro-activiteit en hands-on mentaliteit. Reken op hen voor tijdelijke opdrachten in talloze domeinen zoals Finance, Accounting, HR, Production, Supply Chain, IT, Sales & Marketing, Legal, General Management.

Technical Partner Meeting: vrijblijvende projectconsultatie

Voordat je cruciale projecten of changemanagement-initiatieven doorvoert binnen jouw bedrijf, breng je daarvan eerst de voordelen, omvang, resultaten en potentiële uitdagingen in kaart. Robert Half bied je een vrijblijvend gesprek aan met een expert die je, uit persoonlijke ervaring, nauwkeurig en objectief adviseert over alle aspecten van jouw specifieke project.

Ontdek onze Technical Partner Meeting >

Robert Half is gespecialiseerd in project en interim-management voor alle domeinen.

Fusies en overnames, veranderingstrajecten, uitbreidingen en reorganisaties – het zijn allemaal situaties waarin bedrijven vaak een beroep doen op tijdelijk extern toptalent. Zowel startups, mkb’s als multinationals weten onze interim-managers te vinden. Bijvoorbeeld om de continuïteit van hun business te garanderen, hun groei te ondersteunen of om een project te managen ter plaatse of op afstand.

Interim-management: iets voor jou?

Ben je een ervaren manager, ben je flexibel en heb je regelmatig behoefte aan een nieuwe uitdaging? Dan is interim-management via Robert Half iets voor jou. Neem snel contact met ons op.

Veel vrijheid, veel uitdagingen

Als interim-manager ben jij verantwoordelijk voor je eigen timemanagement. Je hebt alle vrijheid om stap voor stap je professionele netwerk uit te bouwen, terwijl je specifieke projecten in goede banen leidt. En we laten het je weten als er zich een nieuw project aandient dat in lijn ligt met jouw ambitie en competenties.

Uitstekende omkadering

Als interim-manager via Robert Half heb je toegang tot onze uitgebreide carrière- en opleidingsmogelijkheden. Er zijn duizenden online modules beschikbaar, waaronder ons CPE-programma (continuing professional education) en KnowledgeLeaderSM.

Ambitie om als interim-manager aan de slag te gaan? Neem dan contact op met een van onze kantoren.

Wij rekruteren interim-managers o.a. voor volgende rollen

CFO - Finance manager

>

Group controller

>

CEO

>

IT manager

>

HR manager

>

Marketing manager

>

Supply chain manager

>

Bekijk alle project en interim-management jobs


Contacteer een recruitment consultant in jouw buurt

Onze specialisaties

Robert Half Management ResourcesManagement resourcesProject en interim-management
Robert Half StudentITVast Contract
Robert Half StudentStudentUitzendwerk voor studenten