Waarom je bij Robert Half wil werken

Geplaatst door Robert Half on 13/01/2022

Ben jij toe aan een carrièreswitch in het nieuwe jaar? Denk er dan eens over na om bij Robert Half te komen werken. Waarom? Nou, hierom!

Door de COVID-19 pandemie zijn veel mensen gaan nadenken over hun prioriteiten, en dus ook over hun professionele carrière. Behoor jij tot die laatste categorie? Dan heeft een baan bij Robert Half je mogelijk wel wat interessants te bieden.

Over Robert Half

Robert Half werd opgericht in 1948 en is de grootste recruitmentspecialist ter wereld. We bestaan dus al meer dan zeventig jaar en we hebben in die tijd veel zien veranderen, ook binnen onze eigen organisatie. We zijn altijd op zoek naar nieuwe perspectieven om ons denken te verbreden en onze toekomst opnieuw vorm te geven.

Iets dat altijd gelijk is gebleven in onze lange geschiedenis, is dat we mensen aan een baan willen helpen die hen voldoening geeft en waarin ze hun vaardigheden en interesses optimaal kunnen inzetten – en dat geldt ook voor de mensen die we voor onze eigen teams zoeken. We weten welk verschil het maakt als onze werknemers zich gewaardeerd voelen, eerlijk gecompenseerd worden en vooruitgang in hun carrière kunnen maken. En dat is ook anderen niet ontgaan. Dit jaar riep Forbes Magazine Robert Half uit tot een van de World's Best Employers – het enige bedrijf voor talentoplossingen dat deze onderscheiding kreeg in de categorie Business Services and Supplies.

Waarom Robert Half?

Er zijn een hoop redenen om een baan bij Robert Half te overwegen. Hieronder lees je er een paar.

1. Carrièremogelijkheden

Bij Robert Half zijn er geen grenzen aan waar hard werk en talent je kunnen brengen. We streven ernaar alle werknemers binnen ons bedrijf te helpen hun professionele weg te vinden en hun vaardigheden en expertise te laten ontwikkelen door vernieuwende projecten aan te bieden en een boeiende, ondersteunende en inclusieve werkomgeving te creëren.

We geven onze werknemers de middelen die ze nodig hebben om te slagen. Met geavanceerde technologie, trainingen van wereldklasse en ontwikkeling van vaardigheden – waaronder ons online aanbod met duizenden online cursussen, video's en boeken over diverse topics – kunnen onze werknemers hier tijdens hun hele carrière voortdurend bijleren.

Het zal je dan ook niet verbazen dat er bij Robert Half professionals werken die al jarenlang bij ons in dienst zijn. Ons senior leadership bestaat uit collega's die een carrière hebben opgebouwd binnen de organisatie, vaak op meerdere locaties over de hele wereld.

2. Work happy, work healthy

Met dit motto focussen we op het geluk en het welzijn van onze medewerkers, want die zijn de belangrijkste schakel in de uitstekende werking van Robert Half. We dragen zorg voor onze medewerkers en dat doen we op verschillende manieren: we geven je de mogelijkheid om het evenwicht te vinden tussen je professionele en persoonlijke leven door flexibel en hybride werk aan te bieden.

Ben je geïnteresseerd in een buitenlands avontuur? Of je nu woont in Amsterdam, Brussel, Londen, San Francisco of Tokio, grote kans dat Robert Half een kantoor heeft op de locatie van jouw keuze. Met meer dan driehonderd kantoren in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië raakt Robert Half de carrières van professionals en bedrijven over de hele wereld. Veel van onze medewerkers verhuizen ook binnen ons bedrijf, en we helpen hen graag verhuizen voor hun volgende grote avontuur op een andere locatie.

3. Stabiliteit en innovatie

Robert Half bestaat al een tijdje, maar dat betekent niet dat we een bedrijf zijn dat in het verleden is blijven hangen. We zijn trots op wie we zijn en wat we bereikt hebben en tegelijkertijd zijn we altijd op zoek naar nieuwe en andere perspectieven.

Onze teams zijn innovatief en altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan in de snel veranderende bedrijfswereld van vandaag, en dat maakt ons tot een van de beste aanbieders van talentoplossingen die er zijn. Je hoeft ons niet zomaar op ons woord te geloven, want Robert Half staat sinds 1998 elk jaar op de lijst van Fortune's ‘World's Most Admired Companies’. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die creatieve en vernieuwende ideeën met zich meebrengen. Dit is voor ons essentieel voor onze eigen groei en onze ontwikkeling als bedrijf.

4. Goed salaris en erkenning

Bij ons word je beloond voor je werk. Jaarlijks voeren wij in het kader van onze Salarisgids onderzoek uit naar de gangbare salarissen op de markt. Hierdoor hebben wij een duidelijk zicht op alle marktconforme salarissen in ons veld. Het zou dan ook vreemd zijn als wij onze medewerkers niet volgens de regels zouden belonen. We erkennen wat je waard bent en bieden je een compensatie- en voordelenpakket dat uniek is in de sector.

Om onze waardering te uiten voor het harde werk van onze werknemers, hebben we verschillende erkenningsprogramma’s waaraan je kan deelnemen. Winnaars mogen mee op trip naar Monaco of Las Vegas en krijgen de kans om unieke conferenties bij te wonen, samen met collega’s van over de hele wereld. Maar prestaties worden ook beloond dankzij een hoogstaand bonusplan.

5. Diversiteit, gelijkheid en inclusie

Diversiteit, gelijkheid en inclusie (DGI) zijn woorden die we bij Robert Half erg belangrijk achten. Onze stichter, Bob Half, zette zich vanaf het begin in voor gelijke werkgelegenheid, door te lobbyen tegen discriminerende wervingspolitiek die in die tijd in de uitzendsector gangbaar was. Zeventig jaar later hebben we sterke programma's opgebouwd om DGI op de werkplek te bevorderen en staat ethiek centraal in alles wat we doen.

We willen een bedrijfscultuur waarin alle mensen zich kunnen verbinden en kunnen groeien. Als wereldwijde organisatie weten we hoe belangrijk het is dat een verscheidenheid aan achtergronden, perspectieven en ervaringen in de hele onderneming vertegenwoordigd is. Dit omvat mensen van verschillende etniciteit, ras, godsdienst, geslacht, seksuele geaardheid, fysieke mogelijkheden, leeftijd, onderwijsachtergrond en sociale klasse.

Onze DGI-programma's zijn opgebouwd rond de interesses en prioriteiten van onze werknemers. Enkele recente voorbeelden zijn onze Employee Network Groups en de discussiegroepen binnen ons bedrijf die ontstaan rond een gemeenschappelijk doel, interesse of achtergrond.

6. For the greater good

Of je nu in het Talent Solutions Team zit of in het corporate team, je werk kan echt bijdragen aan het veranderen van levens. Enerzijds bieden we werkzoekenden kansen die ze zelf misschien niet zouden vinden en helpen we hun carrière op te laten bloeien, en anderzijds helpen we bedrijven het talent te vinden dat ze nodig hebben om hun doelstellingen te bereiken.

Een andere manier waarop we als bedrijf werken om echt een impact te maken, is door het onze medewerkers gemakkelijk te maken om te doneren aan doelen die hen aan het hart gaan. Naast liefdadigheidsevenementen voor het hele bedrijf bieden we ook mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, zodat onze werknemers betrokken zijn bij de samenleving op een manier die bij hen past.

Met deze inspanningen helpen we onze collega’s in hun werk om positieve veranderingen in de gemeenschap teweeg te brengen en doelen te steunen die zij belangrijk vinden. En wij geloven er met overtuiging in dat deze initiatieven onze werknemers nog meer redenen geven om zich trots te voelen dat ze deel uitmaken van het Robert Half-team.

Welk pad wil jij bewandelen?

Nu je meer weet over ons bedrijf en waar we voor staan, vraag je je misschien af wat voor soort carrière je bij ons kunt opbouwen. Robert Half biedt verschillende carrièremogelijkheden waarmee we professionals naar hun volgende niveau helpen, en je zult werken met en leren van een zeer getalenteerde groep mensen. Onze teams zijn gespecialiseerd in allerlei sectoren, terwijl onze bedrijfsteams de organisatie helpen met innoveren en topprestaties leveren.

Recruitmentteam

Als je houdt van een snelle en boeiende werkomgeving die je veel voldoening brengt, dan is recruitment misschien wel het juiste carrièrepad voor jou. Onze recruiters zeggen vaak dat het helpen van kandidaten aan de perfecte baan het mooiste onderdeel van hun takenpakket is.

Onze recruiters zijn gespecialiseerd in administratie, HR en office support, finance en boekhouding. Veel van onze professionals hebben achtergronden in deze industrieën en hebben zo een succesvolle recruitmentcarrière opgebouwd. Je kunt je kennis van de sector gebruiken of ontwikkelen terwijl je werkt met en leert van de besten in het vak. Geïnteresseerd? Bekijk onze openstaande functies om te zien of er een bij je past.

Administratieteam

We zijn maar zo sterk als onze funderingen. En die worden dagelijks verzorgd door ons administratief team. Onze sales supportprofessionals zijn topkrachten op het gebied van administratie, waardoor onze organisatie efficiënt kan functioneren. We streven naar een blijven succes in je carrière en je krijgt de kans om interessante trainingen te volgen om je succesvol te maken. Nieuwsgierig? 

Corporate services

Dat we een recruitmentspecialist zijn, betekent niet dat iedereen bij Robert Half een recruitingprofessional is. We zouden niet zijn uitgegroeid tot het bedrijf dat we vandaag zijn zonder ons Corporate Services Team, dat een grote verscheidenheid aan boeiende carrièremogelijkheden in alle bedrijfsfuncties biedt.

Het Corporate Services Team maakt zorgt ervoor dat onze recruiters elk jaar vele duizenden mensen in vaste en tijdelijke functies kunnen plaatsen. Onze onderneming innoveert voortdurend, en onze teams van IT, human resources, marketing, financiën en operationele ondersteuning werken samen om vooruitstrevend te blijven en van onze organisatie een geweldige werkplek te maken. Heb jij zin gekregen om ons team te komen versterken? Dan kunnen we niet wachten om jou te leren kennen! Bij Robert Half krijg je niet alleen de kans om zinvol werk te doen dat impact heeft, maar speel je ook een cruciale rol in het helpen van anderen om hetzelfde te doen.

Meer blogposts...