Wie zijn de corporate services?

Het corporate-servicesteam is gevestigd in Groot-Bijgaarden, België en geeft backofficeondersteuning aan Robert Half op de volgende gebieden: HR, legal, finance, IT en marketing. Elke afdeling speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van onze dagelijkse activiteiten met verantwoordelijkheid voor de Benelux.

Human Resources

Ons human-resourcesteam heeft vele verantwoordelijkheden, waaronder uitgebreide ondersteuning en service, salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, HR-beleid, procedures en programma's. Daarnaast adviseert en ondersteunt HR het management omtrent gevoelige mensgerelateerde onderwerpen en leiden ze het werving- en selectieproces van medewerkers op corporate services.

Finance

Een sterke financiële afdeling vormt een belangrijk fundament voor elk bedrijf. Bij Robert Half is het financiële team onder andere verantwoordelijk voor de tijdige en correcte salarisbetaling, rapportage, crediteuren en debiteuren, auditing en fiscale naleving.

IT

De IT-afdeling geeft digitale en technische ondersteuning aan Robert Half, is verantwoordelijk voor de IT-infrastructuur, beheert doorlopende platformupgrades en geeft helpdeskondersteuning aan al het personeel van Robert Half.

Marketing

Het marketingteam werkt samen met collega's over de hele wereld via de toonaangevende MarTech-platforms. Het is verantwoordelijk voor de digitale klantenervaring, het aantrekken van vaardige prospectieve talenten en het promoten van de unieke diensten van Robert Half in de recruitmentsector.

Staff development

Training is een belangrijk deel van ons takenpakket. Met permanente leerkansen garanderen we je dat je over de juiste vaardigheden en groeikansen beschikt.

Talent Acquisition

Talent Acquisition leidt het wervings- en selectieproces van salesmedewerkers in samenwerking met de hiring manager. Dankzij hun achtergrond als recruitment consultant bij Robert Half, kan ons Talent Acquisition team de perfecte match maken tussen kandidaat en onze bedrijfscultuur.

Facilities

Bij Robert Half investeren we in een aangename werkomgeving. Ons faciliteitenteam zorgt ervoor dat gebouwen en voorzieningen aan de verwachtingen voldoen van de mensen die erin werken. Bij Robert Half werk je altijd in een moderne werkomgeving.

PR en communicatie

We belichten het profiel van Robert Half en zijn afdelingen bij alle mogelijke doelgroepen, media en stakeholders. Daarbij bewaken we continu de integriteit van de bedrijfsidentiteit en reputatie van Robert Half.

Temp payroll

Ons temp payroll-team (voor de lonen van de uitzendkrachten) zorgt voor de wekelijkse verwerking van prestaties, het opstellen van contracten, de betaling van de nettolonen en de administratieve formaliteiten van onze kandidaten.

Legal

Het Legalteam is verantwoordelijk om wettelijke diensten en advies te geven in een brede waaier van wettelijke materies. Dat zijn o.m. contractbeheer, compliance, procederen, werkgelegenheidswetgeving, bemiddeling, sales- en leasingzaken, training en schuldbeheer.

Wil jij werken bij Robert Half?

Bij Robert Half zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, of je nu een ervaren professional bent of nieuw bent in de sector.

Solliciteer nu