Wat belangrijk is voor ons

Kleine dingen maken een groot verschil. Een gezonde ethiek, eerlijkheid en respect zijn de basisprincipes, die we uitbouwen tot een bedrijfscultuur die levens ondersteunt en transformeert.

Verbonden door onze waarden

Onze mensen zijn onze grootste troef - zij onderscheiden ons van andere bedrijven en zijn de drijvende kracht achter ons succes. Bij Robert Half zijn we allemaal verbonden door onze kernwaarden die belichamen wie we zijn en de manier waarop we ons werk benaderen.

 

We houden van onze werkplek

Bij Robert Half investeren we in een moderne werkomgeving. Onze open kantoorruimtes met moderne keukens en andere faciliteiten zijn prettige gemeenschappelijke ruimtes om te praten met collega's, in alle rust te bellen of verbonden te blijven op je eigen Microsoft Surface Pro-tablet.

workplace
our-workplace
office

We investeren in technologie

SalesForce

Salesforce is ons wereldwijde CRM-platform dat je helpt bij het beheren van je dagelijkse clientservice-werkzaamheden. Deze cloud-omgeving is overal toegankelijk met je Surface Pro-tablet.

Innovatieve en unieke marktpositie

Robert Half is het enige arbeidsbemiddelingsbedrijf ter wereld met een geheel eigen interne audit- en risicoconsultancy. Protiviti en Robert Half werken nauw samen om oplossingen te bieden die ongeëvenaard zijn in onze branche.

Automatisering

Werk slimmer, niet harder. We hebben geïnvesteerd in marketingtools om e-mailcommunicatie met klanten en kandidaten te automatiseren, zodat jij minder administratief werk hebt om verbonden te blijven.

Surface Pro-tablets

We willen jouw dagelijkse werkzaamheden vereenvoudigen. Daarom krijg je van ons de nieuwste Surface Pro-tablet als je bij ons komt werken. Zodat je flexibel kunt werken en vrij door het kantoor beweegt terwijl je verbonden blijft met ons draadloze netwerk.

Workday

We weten hoe belangrijk continue feedback is en we wachten niet tot de jaarlijkse evaluatie. Daarom zijn we overgestapt op het Performance Management-programma van Workday ter ondersteuning van onze driemaandelijkse doelen en ons coachingprogramma.

Research

We helpen je een vinger aan de pols te houden. We doen regelmatig uitgebreide research om inzicht te krijgen in de nieuwste trends in de markt en de voorkeuren van klanten. De data uit die onderzoeken zijn beschikbaar om je te helpen bij je werk.

Wil jij werken bij Robert Half?

Bij Robert Half zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, of je nu een ervaren talent manager bent of nieuw bent in de sector.

Solliciteer nu

Word lid van het Robert Half-team

We geven om onze mensen. Daarom zorgen we voor een positieve, inclusieve werkomgeving met ruimte om carrière te maken en waarin alles aanwezig is om succesvol te zijn. Zodat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en er trots op zijn deel uit te maken van Robert Half.

Ontwikkeling en training
Carrière en ontwikkeling

We investeren in onze mensen en bieden de ondersteuning die jij nodig hebt om te slagen.

werkcultuur
Onze bedrijfscultuur

Hou van je werkplek. Samen veranderen we levens.

 

werk-prive
Werk-privébalans

Geniet van meer flexibiliteit.

compensaties en voordelen
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Weet wat je waard bent – ontvang de beloning en waardering die jij verdient.

erkenning
Erkenning

Hard werken blijft niet onopgemerkt. Goede prestaties worden beloond.