Een lonende consultingcarrière bij Robert Half

Werknemers die goed presteren in hun loopbaan bij Robert Half verdienen onze waardering, vinden wij.

thumbnail

Reach for the Stars in Las Vegas

Ons jaarlijkse recognition-programma huldigt onze beste performers wereldwijd. Je ontmoet collega’s van over de hele wereld tijdens het spectaculaire galadiner in The Encore Hotel in Las Vegas.

thumbnail

Mission Possible in Monaco

Goed presterende consultants komen in aanmerking voor deze conferentie, die wordt gehouden in een van de beste resorts van Monaco.

thumbnail

Milestone Program voor best presterende werknemers

Je draagt jaarlijks bij aan onze omzet en dat nemen we niet voor lief. Heb je belangrijke mijlpalen behaald? Dan mag je deelnemen aan een van onze regionale recognition events en bijeenkomsten, waaronder exclusieve trainingen, seminars, etc.

Erkenning binnen de hele organisatie

Onze mensen maken het verschil. Daarom vinden we het belangrijk om de bijdragen van goed presterende medewerkers te waarderen en te erkennen.

Circle of Excellence

Het Circle of Excellence-programma beloont werknemers en teams die uitblinken in een of meer van onze LEAD-principes (misschien de 4 pr. noemen). Tijdens dit jaarlijkse event met een award-diner voor werknemers in ons Corporate Service Centre mogen de winnaars een mooie prijs in ontvangst nemen.

Star of the Year

Het Star of the Year-programma beloont onze administratieve werknemers die zich onderscheiden in de administratieve ondersteuning volgens een van de vier STAR-principes: Service Minded, Team Work, Administrative Excellence, Results Focused. Voor de winnaars is er een mooie prijs met award.

RHight On!

Met het recognition-programma RHight On! belonen we administratieve krachten en werknemers van ons Corporate Service Centre die op een uitzonderlijke manier bijdragen aan het succes van Robert Half. Elk kwartaal kiest het managementteam van elke afdeling de winnaars voor hun waardevolle bijdrage aan hun afdeling of het bedrijf.

Everyday Heroes

We weten dat onze werknemers elke dag geweldige dingen doen. Verstuur een persoonlijk dankbericht met één druk op de knop.

Jubilea

We nemen regelmatig de gelegenheid om onze medewerkers te erkennen voor de samenwerking. Mensen die één, drie, vijf, tien, vijftien, etc. jaar in dienst zijn, zetten we in het zonnetje.

Wil jij werken bij Robert Half?

Bij Robert Half zijn we altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, of je nu een ervaren professional bent of nieuw bent in de sector.

Solliciteer nu

Word lid van het Robert Half-team

We geven om onze mensen. Daarom zorgen we voor een positieve, inclusieve werkomgeving met ruimte om carrière te maken en waarin alles aanwezig is om succesvol te zijn. Zodat onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en er trots op zijn deel uit te maken van Robert Half.

Ontwikkeling en training
Carrière en ontwikkeling

We investeren in onze mensen en bieden de ondersteuning die jij nodig hebt om te slagen.

werkcultuur
Onze bedrijfscultuur

Hou van je werkplek. Samen veranderen we levens.

 

werk-prive
Werk-privébalans

Geniet van meer flexibiliteit.

compensaties en voordelen
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Weet wat je waard bent – ontvang de beloning en waardering die jij verdient.

erkenning
Erkenning

Hard werken blijft niet onopgemerkt. Goede prestaties worden beloond.