Expertise & advies

Wat maakt Robert Half zo interessant voor werkgevers?

Tijdelijke versterking die zich terugbetaalt

Wij selecteren voor jou tijdelijke medewerkers die je tijdens piekmomenten snel uit de brand helpen. Zonder overheadkosten en direct inzetbaar.

Snel werven

Onze consultants weten – dankzij hun proactieve recruitmentstrategie – als geen ander waar zij de beste talenten vinden. Zo kunnen ze je snel voorstellen aan topprofessionals.

Flexibele recruitment

We plaatsen de meest gekwalificeerde professionals op tijdelijke, interim-management- en permanente basis. Zo bieden we je een breed scala aan flexibele recruitmentoplossingen.

Klantgerichte service

Recruitment is maatwerk. In elke stap van je recruitmentproces kun je rekenen op een gepersonaliseerde service.

Company-In

Met onze Company-In-formule zie je op één dag verschillende gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo neem je snel de juiste beslissing voor het aannemen van je vaste personeel.

Direct Start

Met de Direct Start-formule start je tijdelijke medewerker direct. Je evalueert hem of haar na de eerste werkdag. Zo verlies je geen tijd en blijft het werk niet liggen.


De juiste kandidaat vinden met Robert Half

Onze recruitmentconsultants werken uitsluitend op vacatures in hun vakgebied. Ook nemen ze de tijd om naar je te luisteren. Om je bedrijf en de eisen van de baan perfect te begrijpen, maken ze altijd een gerichte analyse van:

  • De functieomschrijving — Gaat het om tijdelijk of vast werk? Wat moet de ideale kandidaat zeker kennen en kunnen? Welke vaardigheden zorgen voor extra meerwaarde? Welke ‘soft skills’ zijn interessant om succesvol mee te draaien in je bedrijfscultuur?

  • De eisen voor een geslaagde match — De eisen voor een geslaagde match — Elke vacature, elk project en elke organisatie is anders. We denken met je mee en durven je aanvraag zo te benaderen dat er onverwachte nieuwe oplossingen opduiken. Altijd met één doel: jouw return on investment.

  • Je bedrijfscultuur OP NAAR WERK WAAR JE HAPPY VAN WORDT. Om dat waar te maken besteden we extra aandacht aan de zoektocht naar kandidaten die passen bij de cultuur van je organisatie. Dat is een extra garantie op betere resultaten en gelukkigere medewerkers.

Wat maakt Robert Half zo interessant voor wie werk zoekt?

De juiste match

Bij Robert Half vertrekken we altijd vanuit jouw behoeften en verwachtingen. Die matchen we aan het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant. Zo ben je zeker van meer balans, waardering en werkplezier.

Concurrerend salarispakket

We volgen continu de gangbare salarisschalen voor diverse functies binnen finance, accounting, banking en administratieve ondersteuning. En die delen we met bedrijven en kandidaten. Zo ben je zeker dat je altijd een passend salaris krijgt.

Geen kosten

We rekenen kandidaten nooit kosten voor wervings- of selectieprocedures.

Online opleidingen

Je krijgt toegang tot 8.000 gratis e-learningcursussen: ideaal om je skills te boosten en om je profiel nóg aantrekkelijker te maken voor potentiële werkgevers.


Zo helpen we je aan werk dat perfect bij je past

Robert Half is wereldwijd marktleider in gespecialiseerde recruitment. We zijn altijd op zoek naar goede kandidaten voor uitdagende functies bij interessante bedrijven. En dat voor zowel tijdelijk als vast werk. Hier vind je alvast wat tips als eerste stappen in de richting van werk dat bij je past:

  • Zoek door onze vacatures — We plaatsen elke dag nieuwe vacatures op onze site. Stel je meteen kandidaat als je iets interessants ziet. Of maak een vacature-alert aan zodat je altijd up-to-date aanbiedingen ontvangt die passen bij jouw profiel.

  • Bereid je goed voor op gesprekken — Bij Robert Half luisteren we echt naar wat jij met je carrière wil. In een persoonlijk adviesgesprek met één van onze recruitmentspecialisten hebben we het over je achtergrond, je talent, je ambities en verwachtingen. Voor bepaalde banen waar je interesse in hebt, vraagt hij of zij je misschien ook om tests af te leggen. Al deze voorbereiding is erop gericht om je te matchen met de juiste werkgever.

  • Maak – samen met ons – werk van een succesvolle start — Als onze recruitmentspecialisten je matchen met een van onze klanten, dan zorgen we voor correcte afspraken en een goed contract. Een uitbreiding van tijdelijk werk naar vast? Wij garanderen dat alles vlot verloopt.

  • Haal het maximale uit onze tips en opleidingen — We bieden je een scala aan mogelijkheden om je talent verder te ontwikkelen. Ontdek onze sollicitatie- en loopbaantips, interessante blogposts of kies uit het e-learning-aanbod van meer dan 8.000 gratis cursussen. Zo maak je jezelf nóg waardevoller voor potentiële werkgevers.