Rapporten

Het management- en carrièreadvies van Robert Half staat in de sector hoog aangeschreven. We publiceren allerlei rapporten over opkomende trends op het gebied van werving, werkgelegenheid en de werkplek.

Salarisgids

In de Salarisgids vind je de meest up-to-date informatie over gangbare startsalarissen en inzichten over de laatste arbeidsmarkttrends voor financiële, boekhoudkundige en administratieve professionals.

Download het rapport >

Emotionele intelligentie op de werkvloer

Emotionele intelligentie is het vermogen om zich bewust te zijn van eigen emoties, deze te beheersen en uit te drukken. Ontdek hoe je EI test bij kandidaten.

Download het rapport >

Finance 2020

'Finance 2020: Dichterbij dan je denkt' brengt in kaart hoe CFO’s omgaan met veranderende prioriteiten, hoe zij de balans blijven zoeken tussen operationele financedoelstellingen, veeleisende compliance en regelgeving, en de steeds hogere verwachtingen van bedrijven.

Download het rapport >

Een winnend team samenstellen

Wat bedrijven kunnen leren van de sportwereld? Sinds de wereldwijde economische crisis is het voor bedrijven, van klein tot groot, een noodzaak geworden om nieuwe niveaus van efficiëntie en productiviteit te bereiken. Zo kunnen bedrijven een voorsprong behouden in een competitieve markt. Het maximaliseren van de productiviteit van een team of afdeling gebeurt niet zomaar. Het is het gecombineerde resultaat van een manager die de basis legt voor succes en elke medewerker die zijn of haar bijdrage levert. Download onze nieuwe gids en ontdek hoe je jouw team kunt coachen om het in elke situatie beter te laten presteren.

Download het rapport >