Salarisgids 2018

Robert Half Salarisgids 2018

In de Robert Half Salarisgids 2018 vindt u een reeks inzichten over de trends voor financiële, boekhoudkundige en administratieve profielen. Met deze gids heeft u alles in handen om de schaarste aan zulke profielen in Nederland op te vangen en een gelukkige en productieve werkomgeving te creëren. De vraag naar hooggekwalificeerde professionals overschrijdt het aanbod. Met deze inzichten kunt u makkelijker geschikte personen werven en behouden.

Download de Robert Half Salarisgids 2018

Ontvang de Robert Half Salarisgids 2018 in uw inbox door het onderstaand formulier in te vullen.


Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Hoe kunnen wij helpen? *

 

Salary Guide Finance and Accounting

Automatisering biedt voordelen

De komende vijf jaar zal de automatisering van taken en competenties in de financiële sector verder toenemen. Dat brengt vooral voordelen voor financiële planning en data-input. Ook analyse, financiële controle en payroll zullen er baat bij hebben.

Salary Guide Office and Administration

Polyvalentie

Administratieve functies moeten vaker dan ooit competenties combineren, vooral op het vlak van bedrijfsbeheer en softwarekennis. Daarbij zijn softskills als zelfstandig werken, initiatief nemen en goed communiceren belangrijk. Medewerkers worden dus echte manusjes-van-alles.

Robert Half Salarisgids 2018 ZZP'ers

Samenwerking met zzp'ers

De samenwerking met zzp'ers brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Waar liggen verantwoordelijkheden? Hoe gaat u om met vertrouwelijke informatie? Van welke voorzieningen mag de zzp'er gebruikmaken?

Salary Calculator

Salariscalculator

Met een paar muisklikken berekent u wat het gemiddelde startsalaris is voor specifieke functies in 2018. Deze salariscalculator kan u helpen tijdens een volgende salarisonderhandeling of tijdens een sollicitatiegesprek.

Bereken nu

Deze pagina delen