Robert Half is al 25 jaar een van de meest bewonderde bedrijven

Geplaatst door Robert Half on 08/02/2022

Slechts één recruitmentspecialist stond in 2022 op FORTUNE'S "World's Most Admired Companies®"-lijst - en dat bedrijf was Robert Half. We zijn ook de enige organisatie in deze sector die al 25 jaar op rij op de lijst van "Most Admired Companies®" staat.

Deze onderscheiding onderstreept het engagement van Robert Half op het vlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid, kwaliteit van het management, innovatievermogen en zes andere criteria die worden gebruikt om 's werelds best gewaardeerde bedrijven te bepalen in de Global 500-database van FORTUNE.

"Het is een ongelooflijke eer om al een kwart eeuw lang erkend te worden als 'Most Admired Company", zei M. Keith Waddell, president en chief executive officer van Robert Half. "Het ontvangen van deze erkenning voor 25 opeenvolgende jaren, en het enige bedrijf zijn in onze sector dat dit ooit heeft gedaan, is uiterst lonend en valideert ons doel, onze cultuur, ons bedrijfsmodel en, het belangrijkste, onze mensen, die onze belangrijkste troef zijn geweest en altijd zullen blijven."

Wat Robert Half bewonderenswaardig maakt

Robert Half is een pionier in zijn sector, met een 74-jarige geschiedenis in het verbinden van grote bedrijven met toptalent. Naarmate de behoeften van bedrijven veranderden, zijn wij mee geëvolueerd - door een gespecialiseerde aanpak van talentoplossingen en het plaatsen van bekwame professionals op het gebied van finance en boekhouding, administratie, HR en office support.

Dankzij het sterke merk dat Robert Half is, de mensen, de technologie en het professionele bedrijfsmodel, kunnen onze rekruteringsspecialisten snel het toptalent vinden dat bedrijven nodig hebben en zinvolle jobs aanbieden voor de mensen die we plaatsen. Of het nu gaat om een contract of een vaste aanstelling, of om werk op afstand of op locatie.

En zoals Waddell al zei: naarmate de toekomst van werk zich ontwikkelt, zal ook ons bedrijf zich verder ontwikkelen, omdat we nieuwe manieren blijven verkennen om onze gemeenschap, industriepartners, klanten en kandidaten optimaal van dienst te zijn.

Andere onderscheidingen die we hebben gekregen

In de loop der jaren heeft Robert Half erkenning gekregen voor zijn uitmuntend leiderschap en bedrijfsverantwoordelijkheid. Dit zijn slechts enkele van onze recente onderscheidingen:

  • Forbes riep Robert Half uit tot een van 's werelds beste werkgevers in de categorie Business Services and Supplies, gebaseerd op een onderzoek bij 150.000 werknemers in 58 landen die hun bereidheid beoordeelden om hun werkgever aan te bevelen bij familie en vrienden.
  • Robert Half werd door de Human Rights Campaign Foundation voor het zesde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot Best Place to Work for LGBTQ Equality en werd voor het vierde opeenvolgende jaar geselecteerd voor de Gender-Equality Index van Bloomberg. Lees meer over onze bedrijfsverantwoordelijkheid.
  • Forbes heeft Robert Half voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot een van de Beste Werkgevers voor Vrouwen. Via het Global Women's Employee Network (GWEN) en andere initiatieven zetten we ons in om de stem van vrouwen te versterken en gemeenschaps- en groeimogelijkheden voor hen te creëren op elk niveau.

Wil jij werken voor een van ’s werelds meest bewonderde bedrijven? We ontmoeten je graag.

Wilt u zich laten bijstaan door onze talent specialisten voor de invulling van uw vacature? Contacteer ons.

Meer blogposts...