Interim-management vacatures

Robert Half Management Resources is de divisie van Robert Half die gespecialiseerd is in interim-management.

 

Alle interim-management banen

 

Fusies en overnames, veranderingstrajecten, uitbreidingen en reorganisaties – het zijn allemaal situaties waarin bedrijven vaak een beroep doen op tijdelijk extern toptalent. Zowel startups, mkb’s als multinationals weten onze interim-managers te vinden. Bijvoorbeeld om de continuïteit van hun business te garanderen, hun groei te ondersteunen of om een project te managen.

 

Wij werven interim-managers voor deze werkvelden

  • Finance & accounting
  • Technology & IT
  • General management
  • Legal services
  • Human resources
  • Supply chain & procurement
  • Sales & marketing

 

Interim-management: iets voor jou?

Ben je een ervaren manager, ben je flexibel en heb je regelmatig behoefte aan een nieuwe uitdaging? Dan is interim-management via Robert Half Management Resources iets voor jou. Neem snel contact met ons op.
 

Veel vrijheid, veel uitdagingen

Als interim-manager ben jij verantwoordelijk voor je eigen timemanagement. Je hebt alle vrijheid om stap voor stap je professionele netwerk uit te bouwen, terwijl je specifieke projecten in goede banen leidt. En we laten het je weten als er zich een nieuw project aandient dat in lijn ligt met jouw ambitie en competenties.
 

Uitstekende begeleiding

Als interim-manager via Robert Half Management Resources heb je toegang tot onze uitgebreide carrière- en opleidingsmogelijkheden. Er zijn duizenden online modules beschikbaar, waaronder ons CPE-programma (continuing professional education) en KnowledgeLeaderSM. 

Ambitie om als interim-manager aan de slag te gaan? Neem dan contact op met een van onze kantoren:

 

Amsterdam
+31 20 346 34 90
[email protected]

Eindhoven
+31 40 234 87 90​
[email protected]

Rotterdam
+31 10 206 50 50
[email protected]

Deze pagina delen