Direct Start

Met onze Direct Start-formule zet je direct een uitzendkracht in. Aan het einde van de eerste werkdag evalueer je hen. Ben je tevreden? Dan komt de uitzendkracht de volgende dag gewoon bij jou terug. Zo win je met Direct Start tijd én talent.

Bij Robert Half kennen we de uitdagingen die je als manager hebt. Zo beseffen we hoe vervelend het is als een medewerker ziek wordt of om een andere reden plotseling afwezig is. Want je maakt je niet alleen zorgen over het menselijke aspect, maar ook over de organisatorische gevolgen. Administratie, boekhouding en klantenservice – hoe hou je alle afdelingen draaiende? De oplossing: Direct Start. Of je medewerker nu kort of lang, voorzien of onvoorzien afwezig is.

Wij zijn altijd in de buurt en werken samen met de juiste partners. Daardoor kunnen we je meteen uit de brand helpen. Met Direct Start verlies je geen tijd. Nog dezelfde dag staat er een vervanger met de juiste competenties bij jou voor de deur. Hoelang hij of zij blijft? Jij kiest: een week, een maand of zelfs een jaar.

Onmiddellijk een tijdelijke oplossing

Wij werken alleen samen met talenten die zich al bewezen hebben. Moeiteloos pakken ze de werkzaamheden van je afwezige collega op. Na de eerste werkdag evalueer je met ons de uitzendkracht. Hoe schat je zijn of haar skills in? En de houding? Kan het geleverde werk tippen aan dat van degene die werd vervangen? We zijn benieuwd naar jouw mening. Is je beoordeling niet positief? Dan sturen we je geen factuur voor die dag. Is onze uitzendkracht wél de ideale reddingsboei? Dan komt hij of zij gewoon weer bij jou terug. Met Direct Start van Robert Half heb je onmiddellijk een tijdelijke oplossing.

Contacteer een recruitment consultant in jouw buurt