Company-In

De juiste talenten vinden kost tijd. En tijd is geld. Daarom ontwikkelde Robert Half de Company-In-formule. Deze recruitmentoplossing combineert snelheid met efficiëntie.

Zoeken, afspraken maken, sollicitatiegesprekken voeren, evalueren – de selectie van nieuwe medewerkers duurt lang. Want je wilt natuurlijk het kaf van het koren scheiden en alleen die kandidaat in dienst nemen die je bedrijf helpt te groeien. Zo’n recruitmentproces neemt al snel vijf weken in beslag. En zelfs acht weken als het om een directiefunctie gaat. Kun je niet zo lang wachten? Dan is Company-In ideaal voor jou.

De Company-In-formule is gebaseerd op onze beproefde en continu geoptimaliseerde methodes. Daarin komt al onze knowhow op het gebied van werving en selectie samen. Zo vergelijken we sneller en eenvoudiger de competenties, ervaring en kwaliteiten van onze kandidaten.

Het recruitmentproces in vier stappen

  1. Alles begint bij een gesprek met jou. Met een vragenlijst brengt een van onze consultants al je behoeften en verwachtingen nauwkeurig in kaart. Samen stellen we vast welk profiel het best aansluit bij je organisatie. Ook het salarispakket bespreken we.
  2. Na een eerste screening en op basis van een competentie-vragenlijst selecteren wij vier tot zes professionals met de gewenste kennis en talenten.
  3. We ontmoeten deze kandidaten graag samen met jou – één op één, nog dezelfde dag of avond. Voor maximale vertrouwelijkheid (iets wat Robert Half hoog in het vaandel draagt) vinden deze ontmoetingen plaats bij ons op kantoor.
  4. Na de gesprekken presenteren we je de feedback van de kandidaten. Samen bespreken we de eigenschappen van de kandidaten en wat opviel. Jij beslist vervolgens welke kandidaat of kandidaten je graag wilt terugzien voor een volgend sollicitatiegesprek bij jou op kantoor.

Jouw voordelen

Bij de ontwikkeling van de Company-In-formule namen we twee voordelen als uitgangspunt: snelheid en efficiëntie. Deze selectieprocedure – doelgericht, productief, eenvoudig en versneld – verlaagt de kans dat je jouw favoriete kandidaat verliest tijdens de gesprekken. Op een discrete manier speel je kort op de bal. Dat is interessant voor alle partijen: de kandidaat vindt snel een interessante baan en je bespaart tijd en geld.