Vind jouw nieuwe executives. Ga samen met ons de uitdaging aan.

Op de snel veranderende markt is er meer dan ooit vraag naar leidinggevenden met gespecialiseerde vaardigheden. Dat geldt zowel voor beursgenoteerde ondernemingen als voor familiebedrijven. Maar het vinden van de juiste leidinggevenden en het bouwen van een sterk, toekomstbestendig managementteam is een uitdaging. Wij identificeren topmanagers die bij uitstek geschikt zijn om de unieke uitdagingen van jouw bedrijf aan te gaan. Om dit te bereiken kiest het Robert Half Executive Search team voor een aanpak die gebaseerd is op lokale expertise gecombineerd met een uitgebreid wereldwijd netwerk. Het hooggekwalificeerde team van consultants gebruikt hun jarenlange ervaring om op te treden als marktbarometer en betrouwbare ambassadeur wanneer zij contact hebben met potentiële kandidaten. Al onze opdrachten worden uitsluitend door een senior consulting team begeleid. Dit team zal nauw samenwerken met jouw bedrijf en met de toekomstige leidingggevenden tijdens de gehele opdracht en in de follow-up-periode. Wij garanderen succesvol en duurzaam teamwork.

 


OF

Bel ons direct op +31 64 740 80 55

Hoe wij je begeleiden

Onze focus: uitmuntende leidinggevenden vinden en werven

Hoe wij je ondersteunen tijdens het zoekproces

Ons doel is het duurzame succes van jouw onderneming

Wat ons onderscheidt

Onze succesformule: jaren aan diepgaande expertise gecombineerd met een visie op lange termijn


Dit is hoe wij jouw leidinggevenden vinden:

arrow-right-1
Start van de opdracht

We werken samen met u om het gezochte profiel perfect te analyseren en te begrijpen. 

arrow-right-2
Executive Search en identificatie

Wij vinden kandidaten die in aanmerking komen voor de executive positie in uw organisatie. 

arrow-right-3
Evaluatie en interviews

Na het opstellen van een shortlist, ontmoet u de topkandidaten afzonderlijk op dezelfde dag. 

 

arrow-right-4
Selectie en feedback

We organiseren finale gesprekken en we nemen 360°-referenties van de finale kandidaat.

arrow-right-5
Afronding en onboarding

We ondersteunen u bij de laatste onderhandelingen met het oog op een vlotte werving.

 


Contacteer ons om uw aanwervingsbehoefte te bespreken

Over de baan


Mijn contactgegevens:
RH Hidden Fields


De mensen achter Robert Half Executive Search

Onze passie zit hem in uitdagende wervingsopdrachten. Onze ervaren Managing Directors en hun teams helpen je om snel en discreet de ideale manager en moeilijk te vinden specialisten te scouten en aan te trekken. Neem contact met ons op:

Telefoon 316 4740 8055

Email [email protected]

 

Voorbeelden van leidinggevende functies die wij met succes hebben gevuld:

 • Director Software Development
 • Group ICT Director
 • HR Director
 • Chief Executive Officer
 • Chief Operating Officer
 • CVP Global Operations
 • Chief Financial Officer
 • Corporate Audit Director Europe
 • Chief Commercial Officer
 • Marketing Director

Veel lof voor Executive Search

Het werk van ons Executive Search team wordt in bedrijven gewaardeerd en geprezen. Het tijdschrift Forbes heeft ons meerdere keren uitgeroepen tot één van Amerika's beste Executive Search-bedrijven. In 2021 plaatsten ze ons zelfs bovenaan de lijst, als beste Executive Search-onderneming.

Maar wat voor ons het belangrijkst is, zijn onze tevreden klanten. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Dit is een selectie van wat onze klanten zeggen over ons:


Meer antwoorden op je vragen over het werken met ons Executive Search Team

Executive Search is een gespecialiseerde vorm van werving en selectie. Als headhunter doen wij een beroep op de jarenlange ervaring en gespecialiseerde deskundigheid van onze consultants voor het invullen van managementsfuncties. Na uitvoerig overleg en een op maat gemaakt zoekprofiel, identificeren en vinden onze experts de ideale leidinggevenden door hen rechtstreeks te benaderen.

Bedrijven waar wij mee samenwerken, zitten vaak in een transitieperiode die ervoor zorgt dat minstens één sleutelpositie vervangen moet worden of waarvoor er een opvolgingsplan moet worden opgesteld. Ze zoeken leidinggevenden wiens gedrevenheid hen zal inspireren om nieuwe visies en bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Eén ding is zeker: om verandering op gang te brengen en een bedrijf succesvol te maken, zijn toegewijde en flexibele mensen nodig. Wij gaan op zoek naar deze kandidaten en vinden ze voor je.

Het duurzame en zakelijke succes van onze klanten is ook ons succes. Daarom willen we meer doen dan enkel de zoekopdracht vervullen. Ons belangrijkste doel is om een partnership op lange termijn aan te gaan met onze klanten. Al jaren worden onze consultants hierdoor gedreven.

Wij besteden onze taken niet uit en helpen je met het gericht en efficiënt zoeken en selecteren van geschikte kandidaten voor je bedrijf.

Robert Half wordt al tientallen jaren gewaardeerd en gerespecteerd binnen de sector. Deze reputatie speelt in het voordeel van onze consultants waneer zij contact opnemen met potentiële kandidaten. Het spreekt voor zich dat we heel discreet zijn wanneer we mensen rechtstreeks benaderen. De werving van een grote meerderheid van gekwalificeerde leidinggevenden kan worden toegeschreven aan de passieve kandidatenmarkt. Vaak ontstaat er pas een gesprek over het veranderen van baan wanneer wij contact met hen opnemen.

Onze senior consultants hebben uitgebreide ervaring in het zoeken naar bedrijfsleiders. Over de jaren heen hebben wij via Executive Search meer dan 2.500 belangrijke posities voor onze klanten gevuld. Onze headhunters zijn net zo succesvol in het herkennen van leiderschapstalent voor het midden- en hogere segment als voor het zoeken naar CEO's.

Succesvol en duurzaam samenwerken met onze klanten is onze leidraad, en dit geldt voor alle actoren en stakeholders. De basis is opgebouwd uit een intensieve uitwisseling, grote transprantie en een inzet van middelen die gekenmerkt wordt door efficiëntie en effectiviteit.

Wij bouwen een vertrouwensrelatie op lange termijn op met onze klanten. We blijven aan hun zijde als betrouwbare partner tijdens de werving voor cruciale functies en zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt. Wij waarderen de uitdaging en ervaren ons werk meer als een roeping dan als een echte baan.

Ons Executive Search team kan je helpen in de zoektocht naar leidinggevenden in Nederland en overal ter wereld.

Hier zijn een paar van de wereldwijde locaties waar je onze Executive Search Teams zult vinden:

 • Verenigde Staten
 • Canada
 • Australië
 • Hong Kong
 • Singapore
 • Brazilië
 • Duitsland
 • België
 • Groot-Brittannië
 • Frankrijk
 • Zwitserland

In totaal werken ongeveer 50 hooggekwalificeerde, ervaren projectteams voor onze klanten over de hele wereld.

Dit zijn enkele van de functies waarvoor wij headhunten:

 • Raad van Bestuur: raad van commissarissen, bestuursleden, business managers, general managers, directie-functies zoals CEO, COO, CTO, CIO, CFO, CHRO.
 • Vice-president en leidinggevende functies op diverse gebieden, zoals engineering, sales, purchasing, operations, global HR
 • Andere leidinggevende functies, bijvoorbeeld: Head of Key Account Management, management, tax, Head of Marketing, Head of Service Management
 • Gespecialiseerde functies, zoals Senior Manager Purchasing Clinical Development, Platform Manager, Product Manager, Risk Manager.