Werving van boekhoudkundige en financiële professionals op vaste basis

Met Robert Half Finance & Accounting kiest u voor de specialist in werving en selectie van boekhoudkundige en financiële professionals. Van boekhouder tot financieel directeur.

 

Neem contact met ons op

 

Consultants met ervaring in recruitment én finance

Onze consultants volgen uw vacatures op van a tot z. Zij zijn de schakel tussen uw business en de kandidaten. Dankzij hun financiële achtergrond begrijpen ze perfect waar uw financebaan om draait. Ze weten dan ook exact over welke kwaliteiten uw nieuwe medewerkers moeten beschikken. Samen met onze grondige en methodische evaluatie is dat uw garantie op de ideale kandidaat voor uw financiële vacature.

 

Proactief recruitment: sneller resultaat

Dankzij onze proactieve recruitmentstrategie weten onze consultants als geen ander waar de beste boekhoudkundige en financiële talenten zijn. Hun netwerk is zo uitgebreid dat ze voor elke vacature zeer snel talentvolle professionals kunnen voorstellen. Vaak hoeven ze die niet eens meer te zoeken – want ze kennen ze al. Bij Robert Half staat een langetermijnrelatie met kandidaten namelijk hoog in het vaandel.

 

Bespaar tijd met Company-In

Met onze Company-In-formule combineert u kwaliteit en snelheid in een zeer efficiënt selectieproces. Op één dag ziet u meerdere vooraf gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo kunt u een goede vergelijking maken en snel beslissen met welke sollicitanten u verder wilt gaan.

 

Boekhouders, accountants en meer

Vertrouw op Robert Half Finance & Accounting voor de invulling van uw vacatures op het gebied van financieel management, controlling, financial/business analysis, accounting, corporate finance, audit, tax & treasury. Een greep uit de junior en senior profielen die we voor u werven en selecteren:

  • Boekhouder
  • Accountant
  • Controller
  • Auditor
  • Tax advisor
  • Risk and compliance officer/manager
  • Treasury advisor
  • Business analist
  • Financieel directeur

Heeft u een vacature voor een financiële professional? Neem dan contact met ons op.

 

Amsterdam
+31 20 470 90 11
[email protected]alf.nl

Eindhoven
+31 40 234 87 70
[email protected]

Rotterdam
+31 10 280 15 75
[email protected]

Deze pagina delen