Recruitment van uitzendkrachten

Robert Half - expert in recruitment van uitzendkrachten

Uitzendkrachten kunnen personeel vervangen dat met verlof of afwezig is, hulp bieden bij speciale projecten of bijspringen tijdens drukke periodes. Diverse bedrijven, van klein tot groot, doen een beroep op gespecialiseerde uitzendkrachten voor ‘just-in-time’-toegang tot specifieke vaardigheden. Accountemps biedt voor alle uitzendkrachten een ‘Direct Start’ aan, dit houdt in dat de uitzendkracht direct één dag binnen uw bedrijf meedraait in plaats van eerst bij u op gesprek komt. 

Zo heeft u direct hulp, verliest u geen tijd met interviewen en kunt meteen inschatten of deze kandidaat het werk aankan. Indien blijkt dat de uitzendkracht niet voldoet, worden de kosten van deze dag niet in rekening gebracht en zoeken wij een andere uitzendkracht voor u.

Waarom kiezen voor een uitzendkracht?

 • Tijdelijk gebruikmaken van gespecialiseerde professionals als aanvulling op uw fulltime personeelsbestand is een kostenefficiënte manier om de productiviteit op peil te houden in drukke en moeilijke periodes. 
 • Gespecialiseerde professionals kunnen tijdelijk inspringen voor personeel dat met verlof of afwezig is, hulp bieden bij speciale projecten of bijspringen tijdens drukke periodes.
 • Uitzendkrachten kunnen bovendien worden ingezet als tussenoplossing, terwijl u op zoek gaat naar fulltime werknemers

De voordelen van uitzendkrachten

 • U kunt nagaan of uw bedrijf wel behoefte heeft aan specifieke functies zonder onmiddellijk te investeren in een permanente functie.
 • U introduceert nieuwe of gespecialiseerde vaardigheden in uw organisatie die uw fulltime personeel misschien niet bezit.
 • U optimaliseert uw organisatiestructuur met een strategische mix van vaste kosten (vast personeel) en variabele kosten (uitzendkrachten).
 • Dankzij de juiste combinatie van vast personeel en uitzendkrachten beschikt u over de gespecialiseerde expertise om huidige projecten tot een goed einde te brengen en te blijven werken naar de langetermijndoelstellingen.

Het resultaat

 • Minder kosten voor de werving, opleiding en het management van vast personeel.
 • U krijgt een optimale personeelsbezetting, u hoeft niet voortdurend te herstructureren en nieuw personeel aan te werven om om te kunnen gaan met bijzondere omstandigheden en een verhoogde productiviteit.
 • U bespaart kosten, verhoogt uw efficiency en u bevordert de motivatie en werkzekerheid van uw vast personeel.
 • Wij vinden snel professionals van een alle niveaus, zonder de vertraging die gepaard gaat met de werving van vast personeel.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze uitzendkrachten of schakel meteen de hulp van een ‘Direct Start’ in!

 

 

Deze pagina delen