Robert Half - recruitment

Recruitment: 65 jaar ervaring

Niet in de laatste plaats door een tekort aan professionals zijn gekwalificeerde professionals en leidinggevenden in veel sectoren steeds lastiger te vinden. Robert Half heeft al meer dan 65 jaar ervaring met deskundig personeelsadvies en recruitment van personeel.

Voordelen van samenwerking met een recruitmentbureau

In het kader van onze recruitmentdiensten gaan wij in opdracht van uw bedrijf op zoek naar gekwalificeerde kandidaten. Dit levert voor u als klant talrijke voordelen op. U kunt u verder op uw kerntaken richten omdat uw werknemers minder bij het recruitmentproces betrokken moeten worden. Als extern recruitmentbureau houden wij ons uiteraard aan de afspraak om de anonimiteit van onze opdrachtgevers te waarborgen. Vooral bij hooggekwalificeerde professionals is dit een belangrijke factor.

Extern recruitmentbureau met diverse taken

Als extern recruitmentbureau nemen wij op het gebied van personeelsrecruitment belangrijke taken van onze klanten over. Dat zijn onder andere:

  • Gratis plaatsing van personeelsadvertenties in passende mediakanalen
  • Contact opnemen met mogelijke kandidaten
  • Schifting en selectie van sollicitatiegegevens
  • Organisatie van de eerste gesprekken met geschikte kandidaten
  • Uitvoeren van aanwervingstesten
  • Voorselectie van kandidaten voor een kennismakingsgesprek

Gespecialiseerd recruitmentbureau – voor ieder bedrijf de juiste personeelsoplossing

Door ons uitgebreid portfolio aan recruitmentdiensten kunnen wij u voor uiteenlopende afdelingen de gepaste dienstverlening aanbieden. Wij zijn vooral in de financiële, administratieve, commerciële, bank- en IT-sector gespecialiseerd. Bovendien maken wij bij het recruitmentproces telkens weer het onderscheid tussen vaste en deeltijdse aanstellingen en interim-management.

Bent u momenteel aan het rekruteren? Contacteer ons en ontdek hoe wij u kunnen assisteren.

Zoekt u personeel?

Vertrouw ons uw vacature toe of bel ons op
0800 0900 000 voor meer informatie.

 

Deze pagina delen