Met Robert Half Finance & Accounting kies je voor dé specialist in werving en selectie van boekhoudkundige en financiële profielen; van boekhouder tot financieel directeur.

Consultants met ervaring in recruitment én finance

Onze consultants volgen jouw vacatures op van a tot z. Zij zijn de schakel tussen je business en de kandidaten. Dankzij hun financiële achtergrond begrijpen ze perfect waar je financebaan om draait. Ze weten dan ook exact over welke kwaliteiten jouw nieuwe medewerkers moeten beschikken of ze nu ter plaatse of op afstand moeten werken. Samen met onze grondige en methodische evaluatie is dat je garantie op de ideale kandidaat voor jouw financiële vacature.

Proactief recruitment: sneller resultaat

Dankzij onze proactieve recruitmentstrategie weten onze consultants als geen ander waar de beste boekhoudkundige en financiële talenten zijn. Hun netwerk is zo uitgebreid dat ze voor elke vacature zeer snel talentvolle professionals kunnen voorstellen. Vaak hoeven ze die niet eens meer te zoeken – want ze kennen ze al. Bij Robert Half staat een langetermijnrelatie met kandidaten namelijk hoog in het vaandel.

Bespaar tijd met Company-In

Met onze Company-In-formule combineer je kwaliteit en snelheid in een zeer efficiënt selectieproces. Op één dag zie je meerdere vooraf gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo kan je een goede vergelijking maken en snel beslissen met welke sollicitanten je verder wilt gaan.

Robert Half Finance & Accounting is dé specialist in werving en selectie van boekhoudkundige en financiële professionals. Dat merk je aan ons aanbod. En aan de consultants met wie je praat. Zij hebben, net als jij, verstand van boekhouden en financiën. Daardoor vinden ze gemakkelijk en snel de voor jou perfecte baan. We helpen je werk te vinden op afstand of ter plaatse

Onze unieke aanpak

Bij Robert Half gaan we altijd voor een langetermijnrelatie met onze kandidaten. We nemen een paar keer per jaar contact met je op, zijn er altijd voor je als je advies nodig hebt en informeren je over ontwikkelingen in de markt. Ons uitgangspunt: jouw behoeften en verwachtingen. Die matchen we met het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant.

Boekhouders, accountants en meer

Reken op Robert Half Finance & Accounting voor banen in financial management, controlling, financial of business analysis, accounting, corporate finance, audit, tax en treasury.

Bekijk alle permanente boekhoudkundige en financiële banen


Contacteer een recruitment consultant in jouw buurt

Onze specialisaties

Robert Half AccountempsAccountempsFinance & Accounting (tijdelijk)
Robert Half Finance & AccoutingFinance & AccountingFinance & Accounting (vast)
OfficeTeamOfficeTeamOffice support & Administratie
Robert Half Management ResourcesManagement ResourcesProject- & Interim Management
Robert Half StudentStudentenStudenten- en vakantiewerk