Training & Ontwikkelingstraject

Jouw succes is ons succes! Dus wij zorgen ervoor dat we onze medewerkers de juiste tools en trainingen aanbieden om de beste te zijn. Onze trainingen lopen uiteen van zeer uitgebreide trainingen met de focus op sales en services, tot diepte trainingen om je persoonlijke groei na verloop van tijd verder te ontwikkelen.

 

Trainingsmaand
Wanneer je nu bij Robert Half start ligt er zelfs een uitgebreid trainingsprogramma voor jou én je mede starters klaar. Omdat we zoveel mensen zoeken, willen we met een iedereen tegelijk een trainingsmaand starten. In deze maand krijg je veel trainingen (in zowel binnen, als buitenland) afgewisseld met het werken ‘on the job’ in je nieuwe team. Op deze manier ben je in no-time klaar voor het echte werk!

Om aan deze trainingsmaand te kunnen deelnemen, horen we graag uiterlijk 13 januari van je interesse (stuur een mail naar [email protected]), dan kunnen we je namelijk nog uitnodigen voor het vrijblijvend ‘kijkje in onze keuken’ op woensdag 17 januari in het Spoorwegmuseum te Utrecht.

 

Je carrièrepad
Wat ook goed is om te weten, is dat Robert Half een bedrijf is waar promoties vooral van binnenuit gemaakt worden. Wij zeggen hier altijd ‘Opportunity is yours to take’. Er zijn mogelijkheden door te groeien tot Senior Consultant of op den duur Division Manager, maar ook doorgroeien in een andere functie zoals bijvoorbeeld binnen Staff Development als trainer. Maar je moet het wel zélf doen, kortom Bring it!

 

 

Deze pagina delen