Salaris berekenen voor administratieve krachten, boekhouders en andere finance- en accountingprofessionals

Wat ben ik waard?

Robert Half geeft je een overzicht van de meest recente startsalarissen. Zo krijg je een indicatie van het marktconforme salaris voor een bepaalde functie.

Ideaal om goed voorbereid aan een salarisonderhandeling te beginnen of een salarisbenchmark voor je medewerkers op te stellen.

Hoe worden de salarissen berekend?

De salarissen zijn startsalarissen gebaseerd op Nederlandse gemiddelden en variëren afhankelijk van het ervaringsniveau, de grootte van de onderneming, de sector, de vaardigheden van de medewerker en de organisatie zelf.

De salarissen zijn brutosalarissen voor financiële en boekhoudkundige professionals (inclusief 8% vakantiegeld). Bonussen, incentives en alle andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet meegenomen.

 

 
 
 

Beloning bestaat ook in niet-financiële vorm

Om nieuw personeel aan te trekken en bestaand personeel te behouden, is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden en in te spelen op de nieuwe trends op de werkplek. De focus van de HR-afdeling ligt de komende jaren dan ook op flexibiliteit en het aanpassen van de werkplek aan deze nieuwe manier van werken. Verder staat het leidinggeven aan meerdere generaties hoog op de agenda. Lees er alles over in de Robert Half Salarisgids.

Select a Specialization.
Select a Job Category.
Select a Job Title.
Select a level of Experience.
Select a Location.

Actueel salarisvork: Vul het formulier in om je salarisvork te ontdekken.