2017 Salarisgids

This Salary Guide is only available in Dutch.

Robert Half
Salarisgids 2017

In de Robert Half Salarisgids 2017 vindt u niet alleen de meest recente startsalarissen, maar de gids biedt u ook inzicht in de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de laatste trends op het gebied van financiële, boekhoudkundige en administratieve banen. Met deze gids willen we u op weg helpen om uw droomteam verder uit te breiden én te behouden, want uw mensen maken uw organisatie.

Download de Salarisgids 2017

Ontvang de Robert Half Salarisgids 2017 in uw mailbox door het onderstaande formulier in te vullen. Laat ons weten of u momenteel op zoek bent naar personeel of zelf een nieuwe uitdaging zoekt. Een van onze consultants neemt dan snel contact met u op. 

Teaser one - image

Positieve vooruitzichten: recruitment hoog op de agenda

Het herstel van de arbeidsmarkt zet zich verder voort. Zowel Eurostat als UWV-arbeidsmarktprognose hebben positieve vooruitzichten voor het komende jaar. Het aantal vaste contracten en vacatures neemt toe.

Teaser two - image

Snelheid tijdens het sollicitatieproces steeds crucialer

Met een steeds kleiner wordende talentenpool van hoogopgeleide professionals en een toegenomen concurrentie om die kandidaten aan het bedrijf te binden, lopen bedrijven het risico de kandidaat van hun voorkeur te verliezen als het sollicitatieproces te lang duurt. Ontdek onze checklist ‘Werving en selectie in 12 stappen’.

Teaser three - image

CFO vreest topmedewerker te verliezen

Naast het vinden van nieuw talent baart ook het behouden van topmedewerkers CFO’s en financieel directeuren zorgen. 76% vreest dat een van zijn topmedewerkers het bedrijf in het komende jaar verlaat voor een nieuwe uitdaging.
Werknemersbetrokkenheid verhogen is een van de grote uitdagingen op de HR-agenda. Ontdek wat er op het verlanglijstje staat volgens medewerkers en CFO’s.

Voor meer informatie:

Download de Salarisgids

De Robert Half Salarisgids 2017 biedt een uitgebreid overzicht van de gangbare salarisvorken, extralegale voordelen en specifieke jobtrends voor:

Finance & Accounting

De digitalisering heeft een duidelijke impact op de financeafdeling. Financeafdelingen moeten tegenwoordig een bredere kijk hebben dan alleen op financiën. Ze moeten vooruitkijken en op toekomstige ontwikkelingen anticiperen. Ontdek de veranderende verwachtingen, over welke vaardigheden u moet beschikken om eraan tegemoet te komen en wat de salaristrends zijn voor financiële krachten. ​

Administratieve ondersteuning

De rol van administratief ondersteunend personeel wordt steeds belangrijker binnen bedrijven. De dagelijkse taken zijn enorm veranderd en administratief personeel krijgt er steeds meer projecten en verantwoordelijkheden bij. Ontdek over welke vaardigheden u moet beschikken en wat de salaristrends zijn voor administratieve krachten.  

Salary Calculator

Looncalculator

Met een paar muisklikken berekent u wat het gemiddelde startsalaris is voor specifieke functies in 2017. Deze salariscalculator kan u helpen tijdens een volgende salarisonderhandeling of tijdens een sollicitatiegesprek.

Bereken nu

Share This Page