Om het talent aan te trekken dat u zoekt, zorgt u dat u over de juiste salarisschalen en wervingstrends beschikt.

Managers met toegang tot de meest actuele salaristrends en ontwikkelingen in de markt zijn in de beste positie om top kandidaten te werven en te behouden. Onze salarisgidsen bieden een overzicht van de gemiddelde salarisschalen voor boekhoudkundige, financiële en administratieve professionals. Deze gidsen kunnen u helpen bij het bepalen van salarisniveaus voor (nieuwe) medewerkers, secundaire arbeidsvoorwaarden en retentiebeleid. 

U kunt hier onze Financiële Salarisgids en Administratieve Salarisgids downloaden, een passend salaris berekenen in onze salariswijzer en meer lezen over de wervingstrends.

 

Finance Salary Guide 2014

Financiële Salarisgids 2014

Deze gids biedt naast de gangbare salarisschalen ook een overzicht van de secundaire arbeidsvoorwaarden, retentietrends en sectorspecifieke trends voor finance- en accountingprofessionals in Nederland.

Download nu de Financiële Salarisgids 2014

 

 

 

OfficeTeam Salary Guide 2014

Administratieve Salarisgids 2014

Deze gids biedt een uitgebreid overzicht van de gangbare salarisschalen, secundaire arbeidsvoorwaarden en specifieke vacaturetrends voor administratieve, secretariële en ondersteunende professionals in Nederland.

Download nu de Administratieve Salarisgids 2014

Vacatures

Zoekt u personeel?

Stuur ons uw vacature of neem contact met ons op voor meer informatie.