Interim Management

Vacatures in Interim management

Op zoek naar vacatures in interim-management?

Het consultancybureau Robert Half, opgericht in 1948, is op dit ogenblik met meer dan 340 kantoren aanwezig in 18 landen. Onze activiteiten zijn verdeeld over verschillende divisies met elk een eigen specialisatie. Zo is Robert Half Management Resources gespecialiseerd in de rekrutering en selectie van specialisten in interim-management. Interim-managers worden al jaren ingezet en het valt ook niet te verbazen dat dit in de toekomst niet zal veranderen. Bedrijfsdepartementen ondergaan vaak grote veranderingen. Mensen met een specifieke expertise die deze veranderingen kunnen doorvoeren en kunnen opstarten, hebben een uitzonderlijke meerwaarde voor een onderneming. We bestrijken daarbij alle takken van het bedrijfsleven, van kmo tot multinational.

Wat het voor u zo interessant maakt

Zowel kleine en middelgrote ondernemingen als multinationals werken met Robert Half Management Resources samen. Dit resulteert in een uitgebreid netwerk en vele opportuniteiten op het vlak van interim-management. Over het algemeen schakelen de bedrijven onze interim-managers in om versneld hun doelstellingen te realiseren, om de continuïteit van de business te garanderen of om een project te managen. Afhankelijk van uw wensen en expertise vinden wij voor u een gepaste baan binnen interim-management.
Onze client service directors zijn allen doorgewinterde consultants met vele jaren bedrijfservaring. Ze zijn dus goed geplaatst om interim-managers te rekruteren en voor hen de gepaste opdracht te vinden. Ze hebben voeling met de markt en de sector interim-management wat hen tot uw beste bondgenoot in uw zoektocht naar mooie projecten maakt.
We zijn specialisten in de sector, die begrijpen wat u doet. Onze consultants hebben inzicht in de sector wat ons in staat stelt om uw vaardigheden en specifieke expertise beter af te stemmen op een baan, en uw werkstijl op een bedrijfscultuur.
Kandidaat zijn bij Robert Half Management Resources impliceert ook dat u als consultant en interim-manager gebruik kunt maken van de uitgebreide carrière- en opleidingsmogelijkheden bij Robert Half. We stellen enkele duizenden online modules ter beschikking, plus het zogenoemde CPE-programma (continuing professional education) en KnowledgeLeaderSM.
Als interim-manager voert u uw eigen time management. U beschikt over de vrijheid om gaandeweg uw professioneel netwerk uit te bouwen, en dit terwijl u met specifieke projecten in interim-management bezig bent. Wij houden u te allen tijde op de hoogte als er zich een nieuw project aandient in lijn met uw wensen en competenties.

Als enige ter wereld rekruteren wij interim-managers voor deze zeven sectoren:

Finance & accounting
Technology & IT
General management
Legal services
Human resources
Supply chain & procurement
Sales & marketing

Wij rekruteren ervaren interim managers voor de volgende vacatures:

CFO - Finance Manager
Group Controller
CEO
IT Manager
HR Manager
Marketing Manager
Supply Chain Manager

Deze pagina delen