Waarom ons kiezen?

Robert Half kan u assisteren bij uw rekruteringsnoden. Wij lijsten hier de voordelen op van een samenwerking met Robert Half bij de werving van professionals.

Een professionele aanpak

Elke organisatie en elk individu is weer anders. Wij zijn van mening dat we eerst u, uw behoeftes en de bedrijfscultuur moeten leren kennen, voordat we de best passende kandidaten aan u kunnen voorstellen. Zo bent u verzekerd van een adequaat en snel wervingsproces op het gebied van recruitment met specialisten die weten waar ze over praten.

Aanvullende adviezen bij werving

Onze dienstverlening houdt niet op bij recruitment. U kunt bij ons rekenen op aanvullende adviezen op het gebied van arbeidsbemiddeling, zoals tips voor salarisonderhandelingen en succesvol werven en selecteren. Ook voor ondersteuning op het gebied van financiële vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij doen regelmatig arbeidsmarktonderzoeken en delen dit door middel van persberichten, gidsen of artikelen.

Online trainingen

Om onze recruitment op het gebied van finance zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, bieden wij onze kandidaten de mogelijkheid hun kennis voortdurend te verbreden en te actualiseren via ons onlinetrainingscentrum e-Learning. Hier kunnen zij kiezen uit meer dan 2.000 cursussen, waaronder Microsoft Excel, Business Accounting, SAP, Budgetting & Financial Analysis en Financial Management.

De kandidaten van het selectiebureau

Als selectiebureau, begeleiden wij onze kandidaten in elk stadium van hun carrière bij het vinden van een passende baan. Omdat wij onze kandidaten interessante carrièremogelijkheden kunnen bieden, vinden zij het prettig om met ons samen te werken. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat zij te maken krijgen met zeer gemotiveerde en loyale kandidaten. Niet alleen stimuleren wij onze huidige kandidaten om zich te blijven ontwikkelen, ook zijn wij altijd op zoek naar nieuwe professionals.

Onze waarden

Bij Robert Half vormt de slogan 'ethics first' de stevige basis. Dit principe werd in 1948 geïntroduceerd door onze oprichter, Robert Half. Deze slogan is het fundament voor onze activiteiten en onze relatie met onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze medewerkers. Onze samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en professionaliteit: waarden waar wij trots op zijn.

 

 

Deze pagina delen