Robert Half Management Resources

Recruitment van interim managers

Bij kritieke projecten, zoals snelle uitbreidingen, fusies en overnemingen, en de deadlines voor de overschakeling naar IFRS/IAS-normen en WKR, worden bedrijven plotseling geconfronteerd met meer werkdruk. Dan hebben ze dringend behoefte aan bekwame en ervaren professionals die deze activiteiten kunnen managen.

Robert Half Management Resources biedt de ideale oplossing voor uw project: via ons interim management bureau , plaatsen wij de juiste persoon op de juiste plaats.

Onze project afdeling, Robert Half Management Resources, is een Interim Management Bureau dat klanten helpt op een snelle en kostenefficiënte manier te beantwoorden aan kritieke bedrijfsbehoeften. Onze onafhankelijke interim managers kunnen bogen op een ruime ervaring en expertise in hun sector, waardoor zij zelfs de meest complexe projecten kunnen managen. Ze zetten zich volledig in om elk project met succes te voltooien.

Technical Partner Visit

Voordat een project wordt opgestart, adviseren we om met samen te bespreken wat de doelstellingen en vereisten van het project zijn. Hiervoor nodigen wij geheel kosteloos een interim manager met de specifieke kennis uit, zodat u samen met ons over het mogelijke project kunt sparren. De interim manager is bijvoorbeeld een deskundige op het gebied van SAP-projectmanagement, IFRS/IAS-conversie, WKR of de aanpassing van bedrijfsprocessen, en kan u tot bepaalde inzichten brengen. Deze dienst wordt u helemaal gratis aangeboden.

Interim Managers

Robert Half Management Resources is dé specialist in het matchen van interim-managers met gerenommeerde bedrijven voor uitdagende financiële projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dankzij de ruime ervaring binnen de sector interim management en het internationale netwerk van zeer ervaren interim-managers, plaatst Robert Half Management Resources de juiste persoon op de juiste positie. De interim-managers in onze database hebben jarenlange ervaring in de financiële sector en vormen een kwalitatieve aanvulling op uw management. Bent u op zoek naar een interim-manager voor uw financiële projecten en ter vervanging van uw financieel management? Robert Half Management Resources helpt u snel en efficiënt uw vacature te vullen zodat de werkzaamheden op uw financiële afdeling zo vlot mogelijk blijven verlopen.

Interesse in de diensten van Robert Half Management Resources? Neem dan contact met ons op om te zien hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen.

Interim manager projecten waarin wij u kunnen assisteren

  • Consolidatie 
  • Werkkosten regeling
  • Cost Controle 
  • Budgettering 
  • Interne Controle

Onder Robert Half vallen ook de volgende divisies: Accountemps, Finance & AccountingFinancial Services en OfficeTeam.

 

 

Deze pagina delen