Recruitment van starters

Robert Half is wereldleider op het gebied van arbeidsbemiddeling van financiële professionals op tijdelijke, vaste en uitzendbasis. Ook onze financiële professionals moeten ergens ervaring opdoen binnen hun specialisme. Daarom leggen wij al bij het begin van de opleiding contact met onze financiële doelgroep en bieden wij ook startersfuncties aan!

Via onze divisie die bemiddelt voor tijdelijke functies, Accountemps, en onze divisie die bemiddelt voor vaste functies, Robert Half Finance & Accounting, ondersteunen wij studenten in financiële studierichtingen bij hun loopbaanontwikkeling. Ook bereiden wij hen voor op hun eerste stappen in het bedrijfsleven.

Robert Half investeert in de coaching van de nieuwe generatie financiële professionals. Zo verzorgt Robert Half sollicitatietraining en workshops, seminars met gastsprekers uit de financiële sector en individuele coachingsessies. Daarom is Robert Half het perfecte uitzendbureau voor starters in de financiële sector. Tijdens hun studie kunnen studenten waardevolle en relevante werkervaring opdoen in een deeltijd- of vakantiebaan.

Hierdoor beschikken we over een uitgebreid netwerk van pasafgestudeerde studenten aan hogescholen en universiteiten die zich als jonge professionals snel aanpassen aan de gang van zaken in het bedrijfsleven.

 
 

1. Aanbieden van startersfuncties? Dat is werven voor de toekomst

Ervoor zorgen dat u altijd voldoende mensen op uw financiële en boekhoudafdeling hebt, is altijd erg belangrijk, maar des te meer in uitdagende en moeilijke economische tijden. Voor werkgevers betekent dit een moeilijke evenwichtsoefening tussen het kostenbeheer van het werven nu en het vermijden van een tekort aan talent wanneer het tij weer keert.

Meer info...Meer info...
 
 
 

 
 

2. Kostefficiënte oplossingen via ons uitzendbureau voor starters

Of u nu een langetermijninvestering voor uw team zoekt of op korte termijn mensen wilt werven voor bedrijfskritieke projecten, een student of afgestudeerde is voor uw organisatie een kostenefficiënte rekruteringsoplossing met weinig risico's.

Meer info...Meer info...
 
 
 

 
 

3. Buitenlandse studenten

Met een aanbod van meer dan 1.400 internationale studieprogramma's en cursussen beschouwen meer en meer internationale studenten Nederland als een uitstekend land om te studeren en daarna een baan te vinden.

Meer info...Meer info...
 
 
 

Indien u vragen heeft, meer informatie wilt, of graag een afspraak wilt maken om de mogelijkheden met een van onze consultants te bespreken, neem dan contact op met een van onze kantoren of bel naar 0800 0900 000.

 

 

 

Deze pagina delen