Robert Half: gespecialiseerd selectie- en uitzendbureau Eindhoven

Robert Half is als selectie- en uitzendbureau al ruim 65 jaar gespecialiseerd in het invullen van financiële en boekhoudkundige vacatures met topprofessionals en het plaatsen van gemotiveerd en deskundig administratief en secretarieel personeel. Dat doen wij zeker niet alleen in Eindhoven en omgeving; binnen Nederland heeft Robert Half bijvoorbeeld ook vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. En wereldwijd koppelde Robert Half al ruim honderdduizend getalenteerde kandidaten aan opdrachten bij gerenommeerde bedrijven. Dankzij onze door de jaren opgebouwde expertise en ervaring op vlak van rekrutering, staan wij garant voor een hoogwaardige dienstverlening en voor het vinden van de juiste professional voor iedere opdracht. Robert Half biedt u daarbij niet alleen toptalent, maar precies het juiste toptalent voor uw specifieke opdracht.

Robert Half uitzendbureau in Eindhoven

Zoekt uw bedrijf financiële en boekhoudkundige topprofessionals om uw pool van vaste medewerkers tijdelijk mee te versterken? Of zoekt u voor uw administratief medewerkers en secretaresses een uitzendbureau in Eindhoven? Van de werkvloer tot op managementniveau en voor de invulling van vacatures op zowel vaste, als op tijdelijke basis: Robert Half is uw partner.

Werken met Robert Half: niet zomaar een uitzendbureau

Eindhoven kent bedrijvigheid op alle niveaus. Daarbij is elke organisatie verschillend en iedere opdracht daarbinnen vormt weer op een andere manier een uitdaging. Robert Half zoekt voor elke opdracht de juiste persoon op de juiste plaats: een topprofessional op gebied van finance, accountancy, of administratieve ondersteuning, die niet alleen precies past binnen uw organisatie, maar die ook over de juiste vaardigheden en ervaring beschikt. Juist net die topprofessional vinden, daar halen wij onze voldoening uit. En onze consultants, die zelf een achtergrond hebben in het vakgebied waarvoor zij bemiddelen, vinden inderdaad vrijwel altijd een antwoord, óók op uw moeilijkste personeelsvragen. Wie Robert Half kent, weet dan ook: dit is niet zomaar een uitzendbureau.

De financieel specialisten van Robert Half

Robert Half Finance & Accounting specialiseert zich in de werving en selectie van financiële specialisten voor vaste dienstbetrekkingen. Binnen deze divisie van Robert Half begeleiden wij ambitieuze, gekwalificeerde financiële en boekhoudkundige professionals in elke fase van hun loopbaan naar uitdagende opdrachten bij gerenommeerde bedrijven. Omdat wij onze kandidaten interessante carrièremogelijkheden kunnen bieden, krijgen onze opdrachtgevers te maken met zeer gemotiveerde en loyale kandidaten. En om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op de klantvraag, verbreden onze kandidaten doorlopend hun kennis via ons gratis online trainingscentrum.

Financieel en boekhoudkundig uitzendpersoneel in Eindhoven

Door het jaar heen zijn er steevast momenten waarop de werkdruk voor uw vaste financiële werknemers oploopt. Bijvoorbeeld rond de jaarrekening en in de zomervakantie. Maar ook door ziekte of lange afwezigheden kan de capaciteit van uw financieel team een opdonder krijgen. In zulke gevallen kan het tijdelijk inschakelen van uitzendkrachten een aantrekkelijke oplossing zijn. De divisie Accountemps van Robert Half in Eindhoven selecteert en detacheert financiële en boekhoudkundige professionals op uitzendbasis. Samen met u zoekt Accountemps de ideale mix van permanente en tijdelijke medewerkers om de productiviteit van uw bedrijf op kostefficiënte wijze op peil te houden. Als uitzendbureau voor financieel en boekhoudkundig personeel is Accountemps de ideale gesprekspartner om mee te denken over selectiecriteria, en om uw unieke personeelsbehoeften in kaart te brengen.

Ook de beste administratieve uitzendkrachten van Eindhoven

Ook voor het invullen van uw administratieve en secretariële vacatures is Robert Half uw partner. De divisie OfficeTeam is gespecialiseerd in het plaatsen van uitzendkrachten voor administratief en secretarieel werk. Of u nu op zoek bent naar tijdelijk ondersteunend personeel voor één dag, of een langere periode; wij zorgen ervoor dat uw administratie efficiënt blijft draaien tijdens de afwezigheid van uw vaste medewerkers.  Zoekt u gekwalificeerde en gemotiveerde administratief medewerkers en secretaresses op tijdelijke basis? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons uitzendbureau in Eindhoven voor meer informatie.

 

Robert Half Eindhoven: contact

Flight Forum 820
5657 DV Eindhoven

Telefoon: 0031 40 234 87 60
Fax: 0031 40 234 23 41

Neem contact op met een consultant van één van onze vier divisies in Eindhoven :

Deze pagina delen