Robert Half in Amsterdam, niet zomaar een uitzendbureau

Zoekt u voor uw financiële en boekhoudkundige vacatures een gespecialiseerd selectie- en uitzendbureau in Amsterdam? Robert Half biedt de allerbeste professionals voor uw financiële en boekhoudkundige vacatures, en dit op zowel tijdelijke als permanente basis. Robert Half brengt daarnaast ook financiële interim-managementprofessionals in contact met gerenommeerde bedrijven voor uitdagende opdrachten. Met een aanpak die gebaseerd is op meer dan 65 jaar rekruteringservaring, en met een netwerk van meer dan 340 kantoren en honderdduizenden kandidaten over de hele wereld, staat Robert Half garant voor een hoogwaardige dienstverlening en voor de juiste professional voor iedere opdracht.

Werken met Robert Half: niet enkel een uitzendbureau

Amsterdam is rijk aan financieel en boekhoudkundig toptalent. Maar elke organisatie is verschillend en elk project kent zijn eigen uitdagingen. Dat vraagt om de juiste topprofessional: niet zomaar toptalent, maar precies het juiste talent op de juiste plaats. Bij Robert Half begeleiden wij de allerbeste financiële professionals in elke fase van hun loopbaan. Zij zijn bijzonder gemotiveerd en begrijpen feilloos wat u als opdrachtgever van hen verwacht. Naast dat ze kunnen bogen op hun uitgebreide kennis en waardevolle ervaring, brengen ze deze ook constant up-to-date aan de hand van onze duizenden vakgebonden online cursussen. Onze consultants vullen op hun beurt enkel vacatures in hun eigen vakgebied. Zo bent u steeds verzekerd van een buitengewoon professionele dienstverlening. Bezoek onze vestiging in Amsterdam voor al uw vragen over de invulling van uw vacatures met ad-interim en vast financieel personeel.

De juiste financiële uitzendkrachten van Amsterdam op het juiste moment

Een financieel team is vrijwel altijd in beweging. En wanneer de werkdruk voor uw vaste werknemers oploopt, kan het tijdelijk inschakelen van uitzendkrachten een aantrekkelijke oplossing zijn. Een flexibel team van permanente en tijdelijke medewerkers is een kostefficiënte manier om de productiviteit van uw bedrijf op peil te houden. Maar dan moeten die tijdelijke medewerkers wel stevige vakmensen zijn, die direct meerwaarde bieden aan uw organisatie. Accountemps is de divisie van Robert Half, die gespecialiseerd is in het uitzenden en detacheren van tijdelijke financiële en boekhoudkundige professionals. Onze deskundige en gemotiveerde interim-professionals worden ingezet voor het tijdelijk vervangen van vaste werknemers; voor het bijstaan van uw team tijdens drukke periodes, zoals de jaarafsluiting; voor het verwerven van een specifieke expertise; en voor het beheren van complexe projecten en initiatieven. Zij bieden steeds het steuntje in de rug dat uw financiële team nodig heeft om ten allen tijde optimaal te functioneren.

Uitzendbureau Amsterdam voor financiële interim-managers

Ook op gebied van financieel interim-management biedt Robert Half net dat beetje extra. Robert Half Management Resources is onze divisie voor het matchen van interim-managers met gerenommeerde bedrijven voor uitdagende financiële projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Wij selecteren uit ons uitgebreid netwerk van ervaren interim-managers de beste kandidaat voor uw organisatie. De schat aan ervaring die deze financiële zwaargewichten meenemen, maakt van elk project een goed te nemen horde. En tegelijkertijd lopen de werkzaamheden op uw financiële afdeling vlot door. Bent u geïnteresseerd in deze dienstverlening van Robert Half? Neem dan nu contact op. Onze consultants kijken graag samen met u wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

De juiste administratieve uitzendkrachten van Amsterdam voor uw bedrijf

Robert Half biedt niet enkel de juiste professional voor financiële en boekhoudkundige vacatures. OfficeTeam is het uitzendbureau van Robert Half dat gespecialiseerd is in tijdelijke administratieve en secretariële profielen, met tijdelijke werknemers die de nodige administratieve ondersteuning bieden. Dankzij onze uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt is OfficeTeam uw ideale gesprekspartner om selectiecriteria mee af te stemmen en pro-actief mee te denken over uw unieke personeelsbehoeften. Het uitzendbureau OfficeTeam streeft elke dag naar het verlenen van een uitstekende dienstverlening. Daarom maken kwaliteitscontrole en -opvolging ook een uiterst belangrijk deel uit van onze service.

Heeft u openstaande vacatures in accounting, finance of administratieve ondersteuning?

Bij Robert Half Amsterdam, met zijn verschillende gespecialiseerde divisies, kunt u terecht met al uw vragen over vacatures in de financiële sector en voor al uw financieel en administratief personeel. Heeft u op dit moment openstaande financiële, boekhoudkundige of administratieve vacatures? Neem vrijblijvend contact met ons op, om te kijken hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen. Ons selectie- en uitzendbureau te Amsterdam vindt u aan de Delflandlaan 1. Gevestigd vlakbij station Lelylaan, zijn wij uitstekend bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer.

Robert Half Finance & Accounting

Telefoon: +31-20-470.90.11
Fax: +31-20-470.90.09
E-mail: [email protected]

Accountemps

Telefoon: +31-20-420 32 30
Fax: +31-20-623 06 20
E-mail uitzendbureau: [email protected]

Robert Half Management Resources

Telefoon: +31-20-346.34.90
Fax: +31-20-346.34.91
E-mail uitzendbureau: [email protected]

OfficeTeam

Telefoon: +31 20 346 34 82
Fax: +31 20 623 06 20
E-mail uitzendbureau: [email protected]

 

 

Deze pagina delen