We werken hard voor u – Een boodschap van Robert Half’s CEO

Allereerst hoop ik dat u en uw familie gezond zijn.

Dit zijn uitdagende en onzekere tijden. De meesten van jullie lezen dit bericht thuis in plaats van op kantoor. Misschien heeft u al een tijdje geen collega's of klanten en zelfs geen familie en vrienden face-to-face gezien. Hoewel het voor de gezondheid van ons allemaal essentieel is dat we nieuwe manieren gebruiken om te communiceren, kan dit ook gevoelens van ongemak en isolatie teweegbrengen.

Ik wil u laten weten dat uw consultants bij Robert Half klaarstaan om u te helpen.

We werken op afstand – op volle snelheid

Onze primaire focus blijft de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en de tijdelijke professionals die opdrachten uitvoeren bij onze klanten.

Al onze medewerkers hebben de onvoorwaardelijke keuze om vanuit huis te werken zo lang deze wereldwijde gezondheidscrisis aanhoudt. Degenen die op kantoor werken, houden zich aan de ‘social distancing’-richtlijnen die zijn aanbevolen door gezondheidsinstanties.

Ongeacht waar onze teams zich bevinden of hoe ze nu werken, Robert Half is nog steeds 100% operationeel. We blijven met dezelfde integriteit en passie voor onze klanten werken als vóór deze crisis.

Ons engagement aan u

Het kan bijna niet anders dan dat deze pandemie nieuwe uitdagingen heeft gecreëerd voor uw bedrijf. Wij kunnen daarbij helpen. Ons team zegt graag ‘ja’ tegen onze klanten. We kunnen gebruikmaken van baanbrekende technologie en oplossingen op afstand om u te helpen essentiële taken en opdrachten uit te blijven voeren. Bijvoorbeeld:

  • We bieden toegang tot medewerkers op afstand voor cruciale projecten uit een pool van miljoenen hooggekwalificeerde professionals wereldwijd.
  • We gebruiken virtuele desktops zodat onze professionals hun persoonlijke apparaten kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot data en applicaties van de klant.
  • We maken het eenvoudig voor tijdelijke werknemers en consultants om op afstand te werken indien nodig.
  • We kunnen uw teams bijstaan om de transitie te maken naar thuiswerken.
  • We maken virtueel vergaderen en solliciteren mogelijk via videoconferencing.

We staan klaar voor u

Al sinds 1948 helpt Robert Half bedrijven om het juiste talent te vinden. We hebben eerder onzekere tijden doorstaan en talloze klanten geholpen hetzelfde te doen. Sterker nog, dankzij onze tientallen jaren ervaring in de sector, onze zeer ervaren managementteam en het engagement van onze lokale recruitment teams kunnen we zeggen dat Robert Half klaar is voor uitdagende tijden. Om een lang verhaal kort te maken: we zijn er vandaag, morgen en wanneer u ons maar nodig hebt.

Aarzel niet om ons te contacteren

De nieuwste informatie over onze respons op COVID-19 vindt u op onze FAQ-pagina. We blijven onze plannen beoordelen op basis van advies van lokale en nationale overheden en gezondheidsinstanties. Als u vragen hebt of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw recruitment consultant of stuur mij rechtstreeks een e-mail via [email protected].

Keith Waddell

President and Chief Executive Officer

Lees onze COVID-19 FAQs voor tijdelijke werknemers.

Lees onze COVID-19 FAQs voor klanten.