Werving

De jacht op talent in de financiële sector

In

In veel sectoren neemt het tekort aan talentvolle medewerkers toe, waardoor bepaalde posities moeilijker door bedrijven worden ingevuld. In de financiële markt is dat niet anders. Robert Half deed onderzoek naar de talentbehoefte in finance wereldwijd.

Pas afgestudeerden aannemen: do’s en don’ts

In

Bij het aannemen van pas afgestudeerden kan je uiteraard niet afgaan op vorige werkervaringen. Waar let je dan wel op voor je hen in dienst neemt?

Deze 3 skills moet jouw (volgende) finance professional sowieso hebben

In

De vaardigheden die gevraagd worden van finance professionals veranderen als gevolg van digitalisering en automatisering. Managers moeten dus op zoek naar mensen met skills die passen bij deze veranderingen óf zorgen dat ze hun bestaande professionals tijdig opleiden. Lees hier over welke skills je huidige en toekomstige talent moet beschikken.

Hoe bepaal je wat je nieuwe werknemer waard is?

In

Een onvermijdelijk punt bij een sollicitatiegesprek: hoeveel verwacht je te gaan verdienen? Maar hoe weet je of het gewenste salaris realistisch is? En hoe zorg je ervoor dat je zelf een goed en passend bod doet? Volg deze 6 tips en weet precies wat je nieuwe werknemer waard is.