Salarisgids 2021

Loongegevens en wervingstrends

Stuur me de Salarisgids

Gelieve je voornaam in te vullen.

Gelieve je achternaam in te vullen.

Gelieve je e-mailadres in te vullen.
Gelieve een optie te kiezen.

Gelieve de gezochte functie in te vullen.

Gelieve je bedrijf in te vullen.

Gelieve je telefoonnummer in te vullen.

Gelieve een specialisatie te kiezen.
Gelieve het dichtstbijzijnde kantoor te kiezen

Gelieve je huidige functie in te vullen.

Gelieve je telefoonnummer in te vullen.

Gelieve een specialisatie te kiezen.
Gelieve het dichtstbijzijnde kantoor te kiezen

Lees en aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring.

Hoe ziet een marktconform salaris eruit?

Wil je op de hoogte blijven van de gangbare salarissen, de nieuwste wervingstrends, de beste tools om toptalent aan te trekken en nog veel meer? Download de Salarisgids 2021 van Robert Half. Zo weet je zeker dat jouw zoektocht naar toptalent of een nieuwe baan een succes wordt.

Ontdek hoeveel een job waard is

Vergelijk de salarissen van talrijke functies in jouw sector. Gebruik onze gids om jouw wervingsbudget op te maken of loononderhandelingen te voeren.

Meer dan salaris alleen

Welke vaardigheden zijn het meest gegeerd en welke profielen zijn het moeilijkst te vinden? Welke voordelen en extra’s bieden bedrijven?

Kom alles te weten over de nieuwste wervingstrends

Ontdek welke trends een impact hebben op de vraag naar toptalent, zodat je snel de geknipte persoon voor de baan vindt én tevreden houdt.

Belangrijkste trends 2021

Door de coronapandemie zijn heel wat meer mensen op zoek naar een baan. Dat betekent echter niet dat alle vacatures vlot ingevuld raken of dat bedrijven geen nieuw personeel meer werven. Kom te weten welke profielen en vaardigheden het meest gegeerd zijn. Ontdek bovendien wat de impact is van telewerk op het rekruteringsproces, op teammanagement en de personeelsretentie.

Download de Salarisgids en vertrouw altijd op de meest recente gegevens.

Vertrouw steeds op de meest accurate loongegevens

Toptalent aantrekken en aan boord houden is belangrijker dan ooit om bedrijven te helpen in onzekere economische tijden. Werkgevers staan nog steeds voor de grote uitdaging om snel de juiste kandidaten te vinden. Om de beste medewerkers aan te werven en aan boord te houden moet je op de hoogte zijn van de nieuwste wervings- en verloningstrends. En daarvoor kan je rekenen op Robert Half!

We publiceerden onze allereerste Salarisgids in 1950. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot dé referentie op het vlak van betrouwbare loon- en wervingsgegevens. De loonschalen in de Salarisgids 2021 zijn gebaseerd op duizenden vacatures die via onze kantoren werden ingevuld en houden rekening met de reële salarissen die onze klanten betalen voor toptalent.

Over ons

Onze rekruteringsexperts plaatsen elke dag professionals in bedrijven zoals dat van jouw. We weten waar kandidaten naar op zoek zijn, welke vaardigheden met een hoog prijskaartje komen en welke vacatures het moeilijkst in te vullen zijn. Wanneer je extra personeel nodig hebt, helpen we je een productief, geëngageerd team uit te bouwen dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Meer info