Robert Half geschiedenis

Geschiedenis van ons bedrijf

Robert Half werd in 1948 opgericht in de Verenigde Staten door de heer Robert Half, en was daarmee het eerste bureau voor gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Sindsdien is Robert Half uitgegroeid tot marktleider op het gebied van vaste en tijdelijke arbeidsbemiddeling van gespecialiseerd personeel. De groep is genoteerd aan de New York Stock Exchange (symbol: RHI). Robert Half is het moederbedrijf van Protiviti®, een onafhankelijke organisatie op het gebied van  internal audit, business, technologie en risk consultancy. Wereldwijd telt Robert Half meer dan 300 kantoren, verspreid over de Noord- en Zuid Amerika, Europa en Azië.

Wilt u meer weten over Robert Half, bezoek dan onze Corporate website en het Investor Center. 

Waarden van het bedrijf

Bij Robert Half vormt de lijfspreuk 'ethics first' een stevig fundament. Het vormt een krachtige basis voor ons werk en onze relatie met onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze collega's. Onze samenwerking is gebaseerd op eerlijkheid, integriteit en professionaliteit; waarden waar wij trots op zijn.

Onze divisies in Nederland 

Robert Half Finance & Accounting
Gespecialiseerd in de werving en selectie van financiële professionals.

Robert Half Management Resources
Robert Half Management Resources brengt interim professionals op managementniveau in contact met gerenommeerde bedrijven voor uitdagende financiële projecten op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Accountemps
Dé specialist in het uitzenden en detacheren van financiële en boekhoudkundige professionals.

OfficeTeam
Gespecialiseerd in het plaatsen van administratieve, ondersteunende en secretariële professionals op tijdelijke basis.

Bob Half

 

In the 1940s, Robert Half was working as a hiring manager for the accounting department of a large textile company when he discovered the personnel industry lacked a firm that specialized in his chosen field. He saw a business opportunity and opened the Robert Half Personnel Agency in New York City in March 1948.

 

 

 

Deze pagina delen