Open Day: Interne vacatures

20 januari 2011

Word jij onze nieuwe collega? Opportunity is yours to take!

In januari 2011 heeft de Open Day plaatsgevonden in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Dit was een zeer geslaagd evenement en een aantal aanwezigen zijn inmiddels gestart als collega binnen RHI!

Mocht je dit evenement gemist hebben en toch interesse hebben in mogelijkheden binnen RHI, neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar [email protected]., of bel met 0800 0900 000.

Kom jij onze teams versterken? Start @ RHI

Robert Half International (RHI) is gegroeid door vast te houden aan een aantal sterke principes: aantrekken van toptalent, zorgen dat ze de beste tools tot hun beschikking krijgen, de mogelijkheid geven om succesvol te zijn en hen uitstekend belonen. Wij zoeken naar top performers, mensen die werkelijk willen uitblinken in een commerciële rol. Ben jij nieuwsgierig genoeg om kritische vragen te stellen, professionele oplossingen te bieden en samen te werken met een team van professionals om het onderste uit de kan te halen? Dan willen we jou graag ontmoeten, stuur een email naar [email protected] of bel ons via 0800 0900 000.

Wij bieden

  • Aantrekkelijk salarispakket met extra voordelen
  • Trainingstraject om zelf én in je carrière te groeien
  • Een jonge en dynamische omgeving
  • Leuk, enthousiast en gedreven team

Niets voor jou, maar wel voor een vriend(in)?

Is Robert Half het toch niet helemaal voor jou? Maar heb je wellicht een vriend(in) waarvan jij denkt dat wij wél matchen? Introduceer hem/haar bij ons.

 

Deze pagina delen