Wat maakt ons uniek?

Wij zijn 's werelds grootste speler op het gebied van professionele arbeidsbemiddeling. En dat al meer dan 60 jaar! Niet voor niets zijn wij al 3 jaar uitgeroepen tot 'Great Place to Work' in Nederland. 

Top performer evenementen

Naast ons individuele bonus systeem, belonen wij jaarlijks onze top performers met verschillende extravagante evenementen. Als consultant kan je je ieder jaar kwalificeren voor bijvoorbeeld “Reach for the Stars” een 4- daags evenement in Las Vegas, waar ieder jaar ongeveer 300 sales, management en support services medewerkers voor uitgenodigd worden. Tijdens de “Monaco Celebrity Lunch” worden veelbelovende en talentvolle consultants uitgenodigd om met internationale collega’s workshops bij te wonen en te netwerken. Daarnaast zijn er in het gehele jaar verschillende competities binnen de divisies met teamprijzen, zoals etentjes in een Michelin sterren restaurant of een uitje met het gehele team.

Wereldwijde mogelijkheden

Robert Half heeft ruim 340 kantoren wereldwijd, wat betekent dat een overplaatsing naar een kantoor in het buitenland tot de mogelijkheden behoort. Vorig jaar nog is een collega die als een van de beste in het team van Robert Half Finance & Accounting in Amsterdam behoorde, vertrokken naar ons kantoor in Dubai!

Fun en de Robert Half cultuur

Naast hard werken, ondernemen we ook leuke dingen met elkaar om de batterij weer op te laden. Ieder kantoor organiseert jaarlijks een uitje of activiteit, we hebben twee maal per jaar een “Get Together’ voor heel Nederland en ieder jaar hebben we een groots nieuwjaarsfeest met al onze medewerkers en partners. Daarnaast ontbreekt het ons niet aan de nodige borrels om behaalde doelen en promoties te vieren. Iedere werknemer van Robert Half ontvangt gratis een Ekivita pasje, hiermee heb je recht op kortingen van 10% tot 40% op duurzame goederen. Ons doel? Het evenwicht tussen werk en vrije tijd te behouden en onze medewerkers te belonen voor hun tomeloze inzet.

Leadership by example

Een van onze basisprincipes is 'leading by example'. Dit houdt in dat iedereen een voorbeeld is voor anderen. Niet alleen management, maar ook jij. Leer van elkaar en leer aan anderen. In kennis, maar ook in attitude en gedrag. Draag de principes, normen & waarden en werkwijze van Robert Half uit. Ontwikkel daarmee jezelf maar ook anderen. Op die manier groeien zowel jij, jouw team, jouw kantoor als Robert Half.

De waarde van Robert Half

Bij Robert Half vormt de lijfspreuk 'ethics first' een stevig fundament. Het vormt een krachtige basis voor ons werk en onze relatie met onze opdrachtgevers, onze kandidaten en onze collega's. Wij werken op basis van eerlijkheid, integriteit en professionaliteit; waarden waar wij trots op zijn.

Robert Half brengt het werk van SOS Kinderdorpen onder de aandacht. Dat is belangrijk, want zij zijn altijd op zoek naar meer naamsbekendheid en nieuwe donateurs. En alleen met de steun van nieuwe donateurs kunnen zij nóg meer kinderen een toekomst geven. In Nederland hebben we al verschillende activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor deze kinderen.

 

 

Deze pagina delen