Wat bieden wij

Great place to work

Reeds 4 achtereenvolgende jaren, 2009, 2010, 2011 en 2012 is Robert Half door The Great Place To Work Institute in Nederland verkozen tot 'Beste Werkgever'. Dit is een waardering voor bedrijven die een goed werkklimaat meten aan de hand van drie, onderling gerelateerde werkrelaties:

  • De relatie tussen medewerkers en management
  • De relatie tussen medewerkers en hun werk/bedrijf
  • De relatie tussen medewerkers onderling

De aanpak van het Great Place To Work Institute baseert zich op de belangrijkste bevindingen die verzameld zijn gedurende 20 jaar onderzoek - die stellen dat vertrouwen tussen managers en medewerkers het voornaamste onderscheidende kenmerk is van de beste organisaties om voor te werken. Aan de basis van de definitie van goed werkgeverschap - het creëren van een plek waar medewerkers "vertrouwen hebben in de mensen voor wie ze werken, trots zijn op wat ze doen, en plezier hebben met de collega's waar mee ze samenwerken".

Bron: Great Place To Work - Nederland (www.greatplacetowork.nl)

Niet alleen in Nederland wordt Robert Half erkend maar ook in Duitsland staan we op de lijst van Beste Werkgevers 2012. Dit is een bevestiging van hetgeen we al jaren weten: Robert Half heeft de beste medewerkers. Niet alleen intern maar ook alle finance professionals die wij elke dag plaatsen binnen verschillende bedrijven, zijn excellent in hun vak en hun kennis van de hoogste kwaliteit.

Wij zijn dan ook zeer trots om ons goed werkgeverschap ook in 2012 aan u te mogen tonen!