Ons team: profiel van collega’s

Onze medewerkers hebben plezier in hun baan en ze zijn er trots op! Ze helpen onze klanten in hun rekruteringsproces en onze kandidaten bij het zoeken van de perfecte baan! Ontmoet hieronder enkele van onze medewerkers en zie hoe zij hun carrière maken bij Robert Half.

Wilt u ook werken bij Robert Half? Wij kijken er naar uit u te ontmoeten!

Bekijk gerust eens onze interne vacatures. Indien deze vacatures niet overeenkomen met uw interesses en profiel, kan u steeds spontaan solliciteren door uw CV op te sturen naar [email protected].

Ian Graves

Voor mij is het erg belangrijk te werken voor een bedrijf dat de plaatselijke gemeenschap steunt. Onze steunacties zorgen niet enkel voor persoonlijke voldoening, maar bieden een mooie kans tot het opbouwen van camaraderie onder collega's.

Ian Graves, Senior Managing Director CED and ME

 
 
Fatima Rebbah

Op dit moment werk ik bij Robert Half als Manager van het kantoor in Eindhoven. Ik ben niet in deze functie begonnen, maar het mooie van werken bij Robert Half is dat je snel kunt doorgroeien binnen de organisatie. Ik ben begonnen als Consultant en daarna opgeklommen tot Division Manger, Sales Manager, Manager Temporary Staffing en uiteindelijk Branch Manager van het kantoor in Eindhoven. En dat allemaal in zes jaar tijd. Voor mij is elke dag een dag vol nieuwe kansen en mogelijkheden. Mijn positieve drive gebruik ik graag om anderen te enthousiasmeren en elk proces tot een goed einde te brengen. Met veel enthousiasme houd ik me naast alle commerciële activiteiten ook bezig met het coachen en motiveren van de Consultants en Sales Supports hier op kantoor. Ons team bestaat uit gedreven professionals die elke dag streven naar een mooi resultaat. Hierdoor is het mogelijk in een zeer ambitieuze omgeving te werken waar ik elke dag energie uit kan halen. Ik kan echt met een goed gevoel naar huis gaan als de juiste dingen worden gedaan en zowel de klanten als de kandidaten centraal staan.

Fatima Rebbah, Branch Manager, Robert Half

 
 
Nitin Parbhudayal

Robert Half is een gedreven en uiterst professionele organisatie, waar je eigen kwaliteiten het best worden beoordeeld. De managers en directie doen er alles aan om je succesvol te maken. Resultaten binnen de business bieden veel perspectief om je verder te ontwikkelingen en door te groeien. Zoals altijd wordt gezegd: ‘The Sky Is The Limit’!

Nitin Parbhudayal, Business Manager Accountemps

 
 
Mark Korevaar

Robert Half is een organisatie die het beste uit zichzelf en uit mensen wil halen. Dat merk ik elke dag omdat ik met gepassioneerde collega’s werk die graag hun kennis delen. Iedereen binnen de organisatie heeft maar één doel: ontwikkeling, en elke keer een stap verder komen. Wil je je ontwikkelen en zoek je een organisatie die dit stimuleert, dan ben je bij Robert Half aan het juiste adres.

Mark Korevaar, Consultant OfficeTeam

 

Deze pagina delen