Je solliciteert bij ons, en dan?

Solliciteer je bij ons, dan kies je voor:

  • Een stabiele carrière bij het beste gespecialiseerse arbeidsbemiddelingsbureau ter wereld;
  • Een internationale werkomgeving waar je zowel de dimensie van een multinational als de charme van een lokaal team voelt;
  • Een aantrekkelijk salarispakket, inclusief bonussen;
  • Gedreven en enthousiaste collega's, die de beste zijn in hun vak;
  • Training en coaching om je persoonlijke groei te garanderen.

Stap 1

Nadat we je CV en eventuele motivatiebrief hebben ontvangen, neemt de manager van een van onze kantoren telefonisch contact met je op. Wanneer ons beider interesse is gewekt, zullen wij je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek. Over het algemeen vindt het gesprek ook plaats met de manager van het desbetreffende kantoor.

Stap 2

Wanneer we beide een positief gevoel aan het kennismakingsgesprek hebben overgehouden, zullen we je opnieuw uitnodigen voor een gesprek. Hierbij zal je ook de desbetreffende divisiemanager ontmoeten. Tijdens dit gesprek gaan we ook wat dieper in op de functie zelf, via bijvoorbeeld een rollenspel. Zo kunnen we beoordelen in welke competenties je al uitblinkt, en waar je ontwikkelpunten liggen. Ook geeft dit jou een goede kijk op het dagelijkse werk van een consultant.

Stap 3

Bij het derde gesprek hebben wij het vertrouwen in jou uitgesproken en zal het voornamelijk over je arbeidsvoorwaarden gaan. Daarnaast maken we meteen van de gelegenheid gebruik om je kennis te laten maken met het team waar je mee gaat samenwerken.

Stap 4

Je eerste werkdag!

 

 

Deze pagina delen