Met Robert Half kies je voor dé specialist in werving en selectie van IT profielen.

De ideale IT-professional binnen handbereik

Elke specialist in onze database doorstond een diepgaande selectieprocedure om de kwaliteit van elke kandidaat te garanderen. Hun talenten gaan van allround IT-kennis tot specialistische vakkennis. Laat ons het juiste talent vinden voor de job.

Proactieve aanpak: sneller resultaat

Dankzij onze proactieve recruitmentstrategie weten onze consultants als geen ander waar de beste boekhoudkundige en financiële talenten zijn. Hun netwerk is zo uitgebreid dat ze voor elke vacature zeer snel talentvolle professionals kunnen voorstellen. Vaak hoeven ze die niet eens meer te zoeken – want ze kennen ze al. Bij Robert Half staat een lange termijn relatie met kandidaten namelijk hoog in het vaandel.

Bespaar tijd met Company-In

Met onze Company-In-formule combineer je kwaliteit en snelheid in een zeer efficiënt selectieproces. Op één dag zie je meerdere vooraf gescreende kandidaten op dezelfde gestructureerde manier. Zo kan je een goede vergelijking maken en snel beslissen met welke sollicitanten je verder wilt gaan.

Robert Half is dé specialist in werving en selectie van IT professionals. Van jong talent met weinig werkervaring tot senior experts met een heel specifieke IT-expertise: systeembeheerders, IT-managers, help desk en IT-support, infrastructure managers,… We helpen je werk te vinden op afstand of ter plaatse.

Onze unieke aanpak

Bij Robert Half gaan we altijd voor een lange termijn relatie met onze kandidaten. We nemen een paar keer per jaar contact met je op, zijn er altijd voor je als je advies nodig hebt en informeren je over ontwikkelingen in de markt. Ons uitgangspunt: jouw behoeften en verwachtingen. Die matchen we met het gezochte profiel en de bedrijfscultuur van onze klant.

Algemene IT, Software Engineering en meer

Reken op Robert Half voor banen in IT, data intelligence, business intelligence en software engineering.

Bekijk alle vaste jobs in IT


Contacteer een recruitment consultant in jouw buurt

Onze specialisaties

Robert Half Management ResourcesManagement resourcesProject en interim-management
Robert Half StudentITVast Contract
Robert Half StudentStudentUitzendwerk voor studenten