Hoe snel en efficient werven

In de zoektocht naar toptalent is een snel werving- en selectieproces essentieel.

In de huidige concurrerende markt heeft bijvoorbeeld al 49 procent van de Nederlandse HR-managers ooit een gekwalificeerde kandidaat verloren aan een concurrent omdat de time to hire te lang was. Robert Half geeft je tips over hoe je ook jouw werving- en selectieproces kunt versnellen.

Onze consultants helpen je graag verder

Hoe je je werving- en selectieproces kunt versnellen

Om je time to hire terug te brengen, is het zaak om de verschillende fases in het proces goed onder de loep te nemen. In welke fase kun je nog tijd winnen? Om de war for talent te winnen, is een efficiënt werving- en selectieproces onontbeerlijk.

Lees onze blogs om erachter te komen hoe je jouw processen stroomlijnt en ook jouw time to hire terugbrengt.


Wat klanten over ons zeggen


Onze snelle werving- en selectieoplossingen

Bij Robert Half weten we als geen ander hoe cruciaal snelheid is in het werving- en selectieproces. Daarom werken we met twee formules, beide gericht op het inkorten van de time to hire. Uiteraard altijd met een garantie op topkandidaten die bij jouw bedrijf passen.

Company-In

Op zoek naar een vaste medewerker? Dankzij Company-In spreek je een aantal topkandidaten op één dag. Zo maak je snel een goede keuze.

Ontdek onze Company-In-formule

Direct Start

Zoek je snel een tijdelijke werknemer? Morgen hebben we voor jou al de oplossing.

Ontdek onze Direct Start-formule

Over Robert Half

Het vinden van de juiste match is cruciaal in het bouwen van happy en productieve teams. Dat is al meer dan 70 jaar onze missie. Of je nu tijdelijke of vaste ondersteuning nodig hebt, wij garanderen een snelle en efficiënte zoektocht op maat. Wij nemen het werving- en selectieproces van je over, zodat jij je zorgeloos op je werk kunt focussen.

Ontdek hoe we samen de kandidaten vinden die echt het verschil maken.