Robert Half Boeken

Motivating Employees For Dummies

by Max Messmer

In deze (Engelstalige) Dummies reeks gaat Max Messmer in op het motiveren van werknemers. Het biedt managers o.a. hulp bij het schrijven van een plan voor het motiveren van personeel binnen de organisatie. Daarnaast vindt u hierin ook een aantal real-life succes verhalen. Gepubliceerd door John Wiley & Sons.

 

Managing Your Career For Dummies

by Max Messmer

In deze (Engelstalige) Dummies reeks gaat Max Messmer in op het richting geven van uw carrière. Het laat u stap voor stap zien hoe u CEO van uw eigen carrière wordt. Gepubliceerd door John Wiley & Sons.

 

Human Resources Kit For Dummies

by Max Messmer

In deze (Engelstalige) Dummies reeks gaat Max Messmer in op welke HR stratgieën aantrekkelijk zijn om te hanteren voor uw bedrijf. Gepubliceerd door John Wiley & Sons.

 

Job Hunting For Dummies, 2nd Edition

by Max Messmer

In deze (Engelstalige) Dummies reeks gaat Max Messmer in op het vinden van de juiste baan. Het helpt u van het begin tot aan het eind met het zetten van de juiste doelen, gebruik van internet en de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Gepubliceerd door John Wiley & Sons.

 

The Fast Forward MBA in Hiring

by Max Messmer

Een uitgebreide gids om u te navigeren in de hedendaagse complexe manier van het aannemen van personeel, inclusief het vaststellen van de behoeften van het personeel tot het ontwikkelen van functieprofielen en aannemen, evalueren, trainen en behouden van personeel. Gepubliceerd door John Wiley & Sons.

Deze pagina delen