De Robert Half mkb-reeks - Net dat beetje meer... Een servicegericht bedrijf oprichten

Net dat beetje meer doen, dat maakt het verschil tussen een geweldige en een gemiddelde klantenervaring. En dat kan ervoor zorgen dat uw bedrijf marktvoordeel behaalt ten opzichte van grotere concurrenten en tegelijkertijd nieuwe klanten aantrekt. Als eigenaar van een midden- en kleinbedrijf (mkb*) kunt u producten of diensten misschien niet zo goedkoop aanbieden als de grotere spelers. Maar u kunt wel meerwaarde bieden in de vorm van persoonlijke service.

Door hoge eisen te stellen, toppers te werven voor de customer service en uw medewerkers aan te moedigen net dat beetje meer te doen, werkt u aan de reputatie van een bedrijf dat echt om zijn klanten geeft. Deze inspanningen zullen zich vertalen in een grotere klantloyaliteit, positieve mond-tot-mondreclame en nieuwe klanten.

In de gids "Net dat beetje meer... Een servicegericht bedrijf oprichten" leest u hoe u binnen uw bedrijf een dienstverleningscultuur kunt opbouwen door én de juiste mensen aan te werven én de servicegerichte toppers die u al in dienst hebt aanvullende training te bieden.

"Leer uw klanten zo goed mogelijk kennen. Zó goed dat u ze al kunt vertellen wat ze nodig hebben voordat ze het zelf zien."  Steve Jobs, Apple

* mkb's zijn ondernemingen met minder dan 250 werknemers en met een maximale jaarlijkse omzet van 50 miljoen euro of een jaarbalans van maximaal 43 miljoen euro (zoals bepaald door de Europese Commissie).

 

 

Deze pagina delen