Rapporten

Het management- en carrièreadvies van Robert Half staat in de sector hoog aangeschreven. We publiceren allerlei rapporten over opkomende trends op het gebied van aanwerving, werkgelegenheid en de werkplek.

Bekijk hieronder onze meest recente uitgaven:

Finance 2020: dichterbij dan u denkt

20 Ideas for Small and Medium Sized Businesses

Finance 2020: dichterbij dan u denkt brengt in kaart hoe CFO’s omgaan met veranderende prioriteiten, hoe zij een evenwicht blijven zoeken tussen operationele financedoelstellingen, veeleisende compliance en regelgeving, en de steeds hogere verwachtingen van bedrijven.

 

Salarisgids 2018

Salarisgids

U vindt er niet alleen de meest up-to-date informatie over de gangbare startsalarissen, samen met hun evolutie van 2017 naar 2018, maar ook inzichten over de laatste jobtrends voor financiële, boekhoudkundige en administratieve professionals.

 

Een winnend team samenstellen

Creating the dream team

Wat bedrijven kunnen leren van de sportwereld? Sinds de wereldwijde economische crisis is het voor bedrijven, van klein tot groot, een noodzaak geworden om nieuwe niveaus van efficiëntie en productiviteit te bereiken. Zo kunnen bedrijven een voorsprong behouden in een competitieve markt. Het maximaliseren van de productiviteit van een team of afdeling gebeurt niet zomaar. Het is het gecombineerde resultaat van een manager die de basis legt voor succes en elke medewerker die zijn of haar bijdrage levert. Download onze nieuwe gids en ontdek hoe u uw team kunt coachen
om het in elke situatie beter te laten presteren.

Deze pagina delen