Rapporten

Het management- en carrièreadvies van Robert Half staat in de sector hoog aangeschreven. We publiceren allerlei rapporten over opkomende trends op het gebied van aanwerving, werkgelegenheid en de werkplek.

Bekijk hieronder onze meest recente uitgaven:

Finance 2020: dichterbij dan u denkt

20 Ideas for Small and Medium Sized Businesses

Finance 2020: dichterbij dan u denkt brengt in kaart hoe CFO’s omgaan met veranderende prioriteiten, hoe zij een evenwicht blijven zoeken tussen operationele financedoelstellingen, veeleisende compliance en regelgeving, en de steeds hogere verwachtingen van bedrijven.

 

Salarisgids 2016

20 Ideas for Small and Medium Sized Businesses

U vindt er niet alleen de meest up-to-date informatie over de gangbare startsalarissen, samen met hun evolutie van 2015 naar 2016, maar ook inzichten over de laatste jobtrends voor financiële, boekhoudkundige en administratieve professionals.

 

Een winnend team samenstellen

Creating the dream team

Wat bedrijven kunnen leren van de sportwereld? Sinds de wereldwijde economische crisis is het voor bedrijven, van klein tot groot, een noodzaak geworden om nieuwe niveaus van efficiëntie en productiviteit te bereiken. Zo kunnen bedrijven een voorsprong behouden in een competitieve markt. Het maximaliseren van de productiviteit van een team of afdeling gebeurt niet zomaar. Het is het gecombineerde resultaat van een manager die de basis legt voor succes en elke medewerker die zijn of haar bijdrage levert. Download onze nieuwe gids en ontdek hoe u uw team kunt coachen
om het in elke situatie beter te laten presteren.

 

20 ideeën waar elke MKB rekening mee moet houden

20 Ideas for Small and Medium Sized Businesses

Nu het economisch weer wat beter gaat, is het tijd dat kleine en middelgrote ondernemingen de kansen benutten die zich voordoen. In deze gids worden vijf kerngebieden vastgesteld die bedrijven tegenwoordig kunnen onderzoeken om succesvol te zijn: retentie, aanwerving, bedrijfscultuur, aanwezigheid op sociale media en planning. De gids biedt twintig ideeën waarmee bedrijven het hele jaar door op koers kunnen blijven en vermeldt bovendien enkele veelgemaakte fouten.

 

Business partnerships – de bedrijfsprestaties optimaliseren

Business partnering - Optimising corporate performance

In dit rapport wordt gekeken naar de vooruitgang die bedrijven in Nederland en andere Europese landen hebben geboekt bij de ontwikkeling van financiële partnerschappen en naar de problemen die ze ondervonden bij het integreren van die partnerschappen binnen de organisatie. De paper richt zich voornamelijk op de reacties en inzichten van bedrijven in Nederland, maar vergelijkt die bevindingen waar nodig ook met die uit andere Europese landen.

 

Management Insights - Juiste wervingsbeslissingen

Juiste wervingsbeslissingen maken

Het is belangrijker dan ooit om juiste wervingsbeslissingen te nemen. Een verkeerde beslissing bij de aanwerving van een nieuwe medewerker heeft vandaag grote gevolgen voor het bedrijf: verminderde productiviteit, verlies van motivatie en hernieuwde kosten voor werving en selectie.

Deze pagina delen