Nationale Onderzoeken

MotivatieMonitor voor HR-Professionals

MotivatieMonitor voor HR-Professionals

Dit onderzoek van Accountemps in samenwerking met Nobiles geeft antwoord op de vraag wat HR-Professionals doen om hoogopgeleide studenten en starters te boeien en aan hun organisatie te binden. Door de resultaten van dit onderzoek te koppelen aan het jaarlijkse onderzoek van Nobiles onder studenten en starters kunnen we zien of er een match is tussen de twee doelgroepen. Voldoen HR-Professionals aan de wensen en verwachtingen van hoogopgeleide studenten en starters? Weten zij wat er onder hen leeft? En is hun organisatie voorbereid op de komst van deze nieuwe medewerkers?

Download de MotivatieMonitor voor HR-Professionals hier

 

Credit Management Onderzoek 2010

Credit Management Onderzoek 2010

Wat is de stand van zaken in het credit management anno 2010? Ter gelegenheid van haar vierde lustrum heeft de Vereniging voor Credit Management samen met financieel wervings- en selectiebureau Robert Half Finance &Accounting een grootschalig onderzoek gehouden dat antwoord geeft op die vraag. 309 Credit managers beantwoordden vragen over hun vak, de competenties die zij voor hun werk nodig hebben, hun opleiding en de balans tussen werk en privé.

Download de Credit Management Onderzoek 2010 hier

 

Controllers Onderzoek

 Controllers Onderzoek

Toonaangevend magazine ControllersMagazine en Robert Half lieten in februari en maart 2007 een gezamenlijk onderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Heliview onder controllers en hun leidinggevenden en medewerkers. De respondenten beantwoordden vragen over het vak van de controller, competenties en ambities van de controller, opleiding en carrière en de balans tussen en werk en privéleven.

Download de Controllers Onderzoek hier

 

Credit Management Onderzoek

Credit Management Onderzoek

De Vereniging voor Credit Management (VVCM) en financieel wervings- en selectiebureau Robert Half Finance & Accounting hebben in maart en april 2005 samen een uitgebreid onderzoek gehouden onder credit managers in Nederland. Doel: Inzicht in de stand van zaken in het credit management anno 2005.

Download de Credit Management Onderzoek hier

 

Payroll Survey

Payroll Survey

De Vereniging van Nederlandse Salarisadministrateurs (VNSa) en Accountemps lieten in september 2006 een gezamenlijk onderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Heliview onder salarisadministrateurs in Nederland. De respondenten beantwoordden vragen over hun opleiding en vakkennis, hun huidige functie, over de werkkring, de waardering voor het werk, hun toekomstplannen en de VNSa.

Download de Payroll Survey hier

 

Audit Workplace Survey

 Audit Workplace Survey

Het Instituut voor Internal Auditors Nederland (IIA) en Robert Half Finance & Accounting lieten in februari 2006 een gezamenlijk onderzoek uitvoeren door onderzoeksbureau Heliview onder internal auditors in Nederland en Australië . De respondenten beantwoordden vragen over studie, carrière en de balans tussen werk en privéleven. Speciale aandacht in het onderzoek was er voor de rol van de vrouwelijke auditor.

Download de Audit Workplace Survey hier

 

 

Deze pagina delen